دفاع جالب ملکه هلند از حجاب + عکس
" بئاتریکس" ملکه هلند در هنگام دیدار از اماکن مقدس دینی در کشورهای امارات و عمان، روسری بسته بود.
به گزارش خبرگزاری هلند، " بئاتریکس" ملکه هلند در هنگام دیدار از اماکن مقدس دینی در کشورهای امارات و عمان، روسری بسته بود.
"خرت فیلدرز" رهبر حزب ضداسلامی "آزادی" در هلند پیش از این در پارلمان این کشور به شدت از بستن روسری و داشتن توسط حجاب ملکه هلند انتقاد کرده بود.
"یوری روزنتال" وزیر خارجه هلند هم گفت که داشتن حجاب توسط ملکه به نشانه احترام به سنت های اسلامی در دو کشور عمان و امارات صورت گرفت.
ملکه هلند در سفر به این دو کشور عربی ساحل خلیج فارس، ویلیام الکساندر ولیعهد و عروسش ماکسیما را همراه داشت.
بئاتریکس هلند یا ملکه "بئاتریکس ویلهلمینا آرمگارد" متولد ۱۹۳۸ پس از درگذشت مادرش ملکه یولیانا در ۱۹۸۰ به راس قدرت در هلند رسید.
منبع: عصر ایران
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نظر کاربران
جنبه مثبت رو بخواي درنظر بگيري،ملكه ي باشعوريه......احترام به سنتهارو ميدونه
سلام مطالب خوبی میفرستین دست شما درد نکنه
چه انتقاد احمقانه ای! خب هر جا قانون خودش رو داره.
هیچ کس بدون حجاب حق ورود به اماکن مذهبی مسلمانان رو نداره. این یه قانونه و ایشون صرفاً قانون رو رعایت کردند.
مثل این میمونه که گردشگران و توریستهایی که به ایران میان و سرشون رو میپوشانند.
همونقدری که داشتن حجاب توریست ها ارزش رسانه ای کردن رو داره، داشتن حجاب اون خانوم توی اماکن مقدس دینی هم ارزش رسانه ای کردن داره.
dasesh dard nakone! zahmat nashe ye vaght