۱۷۶۷۸۶
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

شهادت مامور ناجا به دست سارقان مسلح

فرمانده انتظامی استان ایلام، از شهادت یکی از کارکنان انتظامی این استان در شهرستان آبدانان به دست سارقان مسلح خبر داد.

پایگاه خبری پلیس: فرمانده انتظامی استان ایلام، از شهادت یکی از کارکنان انتظامی این استان در شهرستان آبدانان به دست سارقان مسلح خبر داد.

سردار «علی دولتی» گفت: ساعاتی پیش در پی اطلاع به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ شهرستان آبدانان مبنی بر تردد دو نفر موتورسوار مسلح در جاده سراباغ به هلیوه شهرستان آبدانان، موضوع در دستور کار فرماندهی بخش قرار گرفت.

وی افزود: با اعزام دو گروه از همکاران، بخش سراباغ به محل و روئیت موتورسواران به آنان دستور ایست داده می شود که با مشاهده پلیس اقدام به فرار کردند.

سردار دولتی خاطرنشان کرد: در هنگام تعقیب موتورسواران مسلح، یکی از آنها به طرف مامورین تیراندازی کرده که متاسفانه یکی از همکاران ما به شهادت رسید.

وی افزود: موضوع حادثه در دستور کار قرار گرفته و اخبار تکمیلی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج