۱۸۱۰۱۳
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

«مرد پرنده ای» جایزه ها را درو می کند

فیلم مرد پرنده ای به کارگردانی «آلخاندرو گونزالز ایناریتو»موفقیت بزرگ دیگری را تنها یک روز پیش از برگزاری مراسم اسکار به دست آورد و برنده جایزه بهترین فیلم مستقل سال ۲۰۱۴ شد.

مجله اینترنتی برترین ها


برترین ها: فیلم مرد پرنده ای به کارگردانی «آلخاندرو گونزالز ایناریتو»موفقیت بزرگ دیگری را تنها یک روز پیش از برگزاری مراسم اسکار به دست آورد و برنده جایزه بهترین فیلم مستقل سال 2014 شد.

با وجود اینکه انتظار می رفت فیلم «بچگی» به کارگردانی «ریچارد لینکلیتر»، کارگردان مستقلی که به مدت 12 سال روی این فیلم کار کرده بود، برنده این جایزه شود، «مرد پرنده ای» باز هم «بچگی» را شکست داد و برنده این رقابت شد.

«مرد پرنده ای» به درو کردن جایزه ها ادامه می دهد

«مرد پرنده ای» جایزه انجمن کارگردانان، انجمن تهیه کنندگان و انجمن بازیگران را نیز پیش از این با شکست «بچگی» که برنده جایزه انجمن منتقدان شده، به دست آورده است. با این حال لینکلیتر جایزه بهترین کارگردانی را به دست آورد و پیش بینی این که جایزه نهایی یعنی اسکار را چه کسی خواهد برد را سخت تر ساخت.

«مرد پرنده ای» به درو کردن جایزه ها ادامه می دهد

«مایکل کیتون» برای فیلم «مرد پرنده ای» و «جولیان مور» برای فیلم «هنوز آلیس» برنده جایزه بهترین هنرپیشه مرد و زن نقش اول شدند و برندگان بهترین هنرپیشه نقش مکمل نیز «پاتریشیا آرکت» برای فیلم «بچگی» و «جی. کی. سیمونز» برای فیلم «شلاق» بودند. همه آنها هنرپیشگانی قوی هستند که شانس زیادی برای بردن جایزه اسکار نیز دارند، با این حال کیتون با «ادی ردمین»، برای فیلم «نظریه همه چیز»، که در جایزه ایندیپندنت اسپیریت حضور نداشت در رقابتی نزدیک خواهد بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج