۱۹۸۸۸۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

احتمال حمله تروریستی به فرودگاه لس‌آنجلس

پلیس فدرال آمریکا درحال بررسی احتمال یک حمله تروریستی به فرودگاه لس‌آنجلس آمریکا است.

خبرگزاری تسنیم: شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی اعلام کرد که پلیس فدرال این کشور درحال بررسی یک حمله تروریستی احتمالی در داخل خاک آمریکا است.

یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود از وجود یک تهدید تروریستی در فرودگاه لس‌آنجلس خبر داد اما درمورد احتمال ارتباط این تهدید با گروه داعش حاضر به ارائه توضیح بیشتری نشد.

شبکه سی‌آن‌ان اعلام کرد مقامات پس از بررسی و ردیابی تماس‌های تلفنی و داده‌های بدست آمده از سازمان‌های اطلاعاتی به این نتیجه رسیدند که احتمال طرح‌ریزی چنین حمله‌ای وجود دارد.

به گفته مقامات این نقشه تروریستی در بخش‌هایی از کالیفرنیا متمرکز بوده و تدابیر امنیتی در این مناطق تشدید شده است.

مدیریت امنیت حمل‌ونقل آمریکا نیز به سازمان‌های اجرایی محلی در اطراف فرودگاه لس‌آنجلس هشدار داده تا تدابیر امنیتی را تشدید کنند.

تا کنون هیچ مقامی از پلیس فدرال حاضر به ارائه توضیحات بیشتری دراین‌باره نشده است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج