۲۰۷۱۵۴
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

داعش یک سرباز مصری را اعدام کرد

گروه تروریستی داعش یک سرباز مصری را در منطقه سینا در شمال این کشور اعدام کرد.

خبرگزاری تسنیم: گروه تروریستی داعش یک سرباز مصری را در منطقه سینا در شمال این کشور اعدام کرد.

نیروهای امنیتی مصر اعلام کردند که افراد مسلح روز جمعه به یک خودروی آمبولانس در شبه جزیره سینا حمله کرده و سرباز زخمی داخل آن را ربودند که بعدا جسد او پیدا شد.

به گفته نیروهای امنیتی مصر، این سرباز در جریان درگیری با عناصر مسلح وابسته به "ولایت سینا" (شاخه مصری داعش) زخمی شد و با یک دستگاه خودروی آمبولانس درحال انتقال به بیمارستان بود که در کمین عناصر مسلح در جنوب شهر شیخ زوید در شمال سینا گرفتار شد.

عناصر مسلح این سرباز زخمی را از آمبولانس بیرون آورده و با خود به محل نامعلومی بردند. در این حمله پزشک سوار بر آمبولانس نیز زخمی شد.

"ولایت سینا" شاخه مصری گروه تروریستی داعش در پایگاه اجتماعی توئیتر این حمله را برعهده گرفت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج