۲۰۸۴۹۲
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

اختلاس شرکت کره‌ای از یک پروژه‌ در ایران

رئیس یک شرکت کره ای از سوی دادستان این کشور به اختلاس از یک پروژه صنعتی در ایران متهم شد.

خبرگزاری تسنیم: دادستانی کره جنوبی خواستار دستگیری رئیس یک شرکت این کشور به اتهام اختلاس از یک پروژه در ایران شد.

ژان ژانگ دو، رئیس شرکت تولیدی سهوا ام پی متهم است در سال ۲۰۱۲ از پروژه ۹۲.۲ میلیارد وونی برابر با ۸۳.۶ میلیون دلاری شرکت پلانتک پوسکو در ایران اختلاس کرده است.

پلانتک پوسکو یک شرکت تولیدکننده قطعات کارخانه های صنعتی است. این شرکت یکی از شرکت های وابسته به شرکت تولید کننده فولاد پوسکو می باشد.

شرکت تولیدی سهوا ام پی ۵.۵۶ درصد از سهام شرکت پلانتک پوسکو را در اختیار دارد.

ژان ژانگ دو متهم است مبالغ اختلاسی را برای سرمایه گذاری در کشورهای دیگر مورد استفاده قرار داده و ۵۴ میلیارد وون به کره جنوبی انتقال داده است.

روز پنج شنبه قرار است دادگاهی در کره جنوبی درخواست دادستان برای صدور حکم بازداشت وی را بررسی کند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج