۲۰۹۸۳۰
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

توضیح درباره سخنان روز گذشته وزیر اطلاعات

وزارت اطلاعات درباره سخنان روز گذشته وزیر اطلاعات توضیحاتی را منتشر کرد.

خبرگزاری ایسنا: وزارت اطلاعات درباره سخنان روز گذشته وزیر اطلاعات توضیحاتی را منتشر کرد.

در متن منتشر شده از سوی وزارت اطلاعات آمده است: «روز گذشته در برخی از سایت های خبری، مطلبی به نقل از وزیر محترم اطلاعات در همایش استانداران و فرمانداران سراسر کشور به این مضمون نقل شده است که « برخی از مجموعه ها که دستی بر انتخابات دارند، به دنبال جایگزینی برای وزیر اطلاعات هستند»، به آگاهی می رساند، نقل قول مزبور کذب محض می باشد و وزیر محترم اطلاعات، چنین مطلبی را در سخنرانی خود بیان ننموده است.

این گونه اطلاع رسانی ها در سالی که همه ی مردم عزیز و مسئولین محترم تلاش می نمایند اقتدار عمومی کشور را در برگزاری انتخابات پرشکوه به نمایش گذارند و در سالی که مزیّن به نام هم دلی و هم زبانی شده است، زیبنده ی فضای رسانه ای کشور نمی باشد. از دست اندرکاران سایت های خبری و رسانه های ارتباط جمعی، درخواست می شود نسبت به اصل مقدس « امانت داری » در نقل قول ها و درج اخبار توجه شود.

ضمناً، وزارت اطلاعات پی گیری حقوقی این مسئله از مراجع ذیصلاح را در دستور کار خود قرار داده است.»
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج