۲۲۸۱۹۷
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

درخواست تبرئه جیسون رضائیان از دادگاه

وکیل خبرنگار واشنگتن پست متهم به جاسوسی گفت: با توجه به شرایط ایجاد شده از توافق وین درخواست کرده‌ایم تا هر چه زودتر حکم تبرئه موکل من صادر شود.

خبرگزاری فارس: وکیل خبرنگار واشنگتن پست متهم به جاسوسی گفت: با توجه به شرایط ایجاد شده از توافق وین درخواست کرده‌ایم تا هر چه زودتر حکم تبرئه موکل من صادر شود.

لیلا احسن درخصوص آخرین وضعیت پرونده جیسون رضائیان، خبرنگار متهم به جاسوسی، اظهار داشت: براساس قانون جدید دادرسی کیفری که از ابتدای تیرماه اجرایی شده باید بازداشت موکل من به پایان برسد.

وی افزود: براساس شرایط ایجاد شده از توافق وین از قاضی دادگاه خواستم تا حکم تبرئه موکل من را صادر کند.

احسن با تأکید براینکه هنوز دفاعیات خود را ارائه نداده‌ام، گفت: به احتمال زیاد جلسه بعدی، جلسه آخر دادگاه است و درهمان جلسه بنده دفاعیات خود را ارائه می‌دهم.

وکیل خبرنگار واشنگتن پست گفت: با توجه به اینکه دادگاه غیرعلنی برگزار شده خانواده موکل من هم در دادگاه حضور نداشتند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج