۲۳۳۶۲۶
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

هشدار تل آویو به اتحادیه اروپا

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به اتحادیه اروپا نسبت به ادامه حمایت مالی از طرح ساخت و سازها در مناطق فلسطینی‌نشین در کرانه باختری هشدار داد.

خبرگزاری ایسنا: وزارت خارجه رژیم صهیونیستی حمایت مالی اتحادیه اروپا از ساخت و سازها در مناطق فلسطینی‌نشین در منطقه "سی" در کرانه باختری را "غیرقانونی" توصیف کرد.

در مقابل نیز اتحادیه اروپا در پاسخ به این هشدارهای وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد: اسرائیل با عدم اجازه به فلسطینی‌ها برای ساخت و سازهای قانونی در منطقه "سی" قانون بین المللی را نقض می‌کند.

اتحادیه اروپا همچنین اعلام کرد که فعالیت‌های این اتحادیه در این منطقه بر اساس قانون بین المللی یک حمایت انسانی به شمار می‌آید.
Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج