۲۳۷۲۲
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

جریمه ۲.۲۵ میلیون دلاری ام تی ان و اتصالات

نیجریه چهار اپراتور تلفن همراه در این کشور را بیش از هفت میلیون دلار جریمه کرد.

خبرگزاری ایسنا: نیجریه چهار اپراتور تلفن همراه در این کشور را بیش از هفت میلیون دلار جریمه کرد.

کمیسیون ارتباطات نیجریه چهار اپراتور تلفن همراه در این کشور را به دلیل خدمات ضعیف در کشوری که مردم برای ارتباط به تلفن‌های همراه وابسته هستند به پرداخت هفت میلیون و ۳۰۰ هزار دلار جریمه کرد.

شرکت‌های بارتی ایرتل هند، اتصالات امارات، گلوباکام نیجریه و شرکت ام‌تی‌ان آفریقای جنوبی چهار اپراتوری هستند که از سوی دولت نیجریه جریمه شده‌اند.

بر اساس تصمیم جدید، شرکت‌های اتصالات و ام‌تی‌ان هر کدام باید دو میلیون و ۲۵۰ هزار دلار جریمه پرداخت کنند و این در حالی است که جریمه دو شرکت ایرتل و گلوباکام به ترتیب یک میلیون و ۶۸۰ هزار دلار و یک میلیون و ۱۲۵ هزارد لار تعیین شده است.

روبن موکا، سخنگوی کمیسیون ارتباطات نیجریه در این خصوص گفت: جریمه فوق برای چهار شرکت به دلیل خدمات ضعیف و قطعی تماس‌ها و کیفیت پائین خطوط در ماه‌های مارس و آوریل بوده است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج