۲۴۴۰۹۳
۲ نظر
۵۰۰۶
۲ نظر
۵۰۰۶
پ

درخواست طلاق زوج جوان به خاطر كاشت مو

زوج جوان كه بر سر كاشتن مو با هم درگير شده بودند، راهي دادگاه خانواده شدند و درخواست طلاق دادند.

روزنامه آرمان: زوج جوان كه بر سر كاشتن مو با هم درگير شده بودند، راهي دادگاه خانواده شدند و درخواست طلاق دادند.

چندي پيش زوج جوانی با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق دادند. مرد جوان در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي همسرم خيلي خودخواه است. او همه چيز را فقط براي خودش مي‌خواهد و تصور مي‌كند كه تنها خودش حق دارد هركاري خواست انجام دهد. اما وقتي به من كه مي‌رسد شروع به لجبازي مي‌كند و مي‌خواهد خودش تصميم‌گيري كند.

وي ادامه داد: آقاي قاضي همسرم چند وقت پيش ‌بيني‌اش را عمل كرد. حتي چشمانش را نيز عمل كرد تا ديگر عينك نزند. او هميشه هركاري دلش خواسته انجام داده و حتي هرچيزي كه خودش دوست داشته خريده است. ولي من حق ندارم حتي لباس‌هاي تن خودم را خودم بخرم. او مي‌گويد بايد طبق نظر او خريد كنم و بدون تاييدش هيچ كاري نكنم. حالا هم كه دوست دارم بروم و مو بكارم همسرم به شدت مخالفت مي‌كند و مي‌گويد حق ندارم اين كار را انجام دهم. من هميشه عاشق اين بودم كه روزي مو بكارم و حالا هم مي‌خواهم اين آرزويم برآورده شود. ولي الان چند ماه است كه سر اين موضوع با هم دعوا داريم و همسرم اصلا كوتاه نمي‌آيد. براي همين تصميم گرفتيم از هم جدا شويم. اين زن خيلي خودخواه است و نمي‌شود در كنار او خوشبخت شد.

زن جوان نيز به قاضي گفت: آقاي قاضي من فقط خير و صلاح شوهرم را مي‌خواهم و دوست ندارم كلي پول عمل و جراحي بدهد و آخرش هم هيچ اتفاق خاصي نيفتد. اما شوهرم لج كرده و به‌خاطر موضوع به اين سادگي زندگي را براي هردوي‌مان سخت كرده است. براي همين من هم درخواست جدايي دارم.

بعد از صحبت‌هاي اين زن و شوهر قاضي دليل آنها براي جدايي را كافي ندانست و هردوي‌شان را براي حل شدن مشكل‌شان به مشاوره خانواده فرستاد. ‎

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فاطمه

    هنوز اینقدرگرفتارسختی زندگی نشدند خوشی زده زیر دلشان برید به فکر اصل موضوع باشید

  • امیرعلی

    مو چیه بابا.من کاشتم پشیمونم . ...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج