۲۴۹۴۴۸
۵۰۲۰
۵۰۲۰
پ

فریب دختران اروپا برای ازدواج با داعشی ها

نیروهای پلیس فرانسه، یک زن ۲۱ ساله تبعه این کشور را که برای فریب دادن دختران فرانسوی برای سفر به سوریه و عراق و ازدواج با عناصر گروهک تروریستی داعش، تلاش می‌کرد دستگیر کردند.

پایگاه خبری شبکه العالم: نیروهای پلیس فرانسه، یک زن ۲۱ ساله تبعه این کشور را که برای فریب دادن دختران فرانسوی برای سفر به سوریه و عراق و ازدواج با عناصر گروهک تروریستی داعش، تلاش می‌کرد دستگیر کردند.

سایت شبکه سی ان ان نوشت: یک زن ۲۱ ساله فرانسوی به نام "مایوا" از روش های مختلف برای فریب دختران فرانسوی جهت پیوستن به گروهک تروریستی داعش تلاش می‌کرد و توانسته بود به عنوان عامل ارسال زنان و دختران به سوریه و عراق برای ازدواج با عناصر داعش به فعالیت بپردازد.

مایوا در بهار سال گذشته به داعش پیوست و تلاش خود را در زمینه جذب دختران فرانسوی برای پیوستن به داعش و ازدواج با عناصر این گروهک تروریستی به کار گرفت. وی در این زمینه از تصویر خودش در حالی که سلاح کلاشینکف به دست داشت بهره می‌گرفت.

این عنصر داعش با هماهنگی افرادی در داخل ترکیه، دختران مذکور را به مناطق تحت اشغال داعش منتقل می‌کرد اما اخیرا هنگام پیاده شدن در فرودگاه پاریس توسط پلیس فرانسه دستگیر شد.

سی.ان.ان نوشت: در جریان بازجویی پلیس فرانسه از این عنصر داعش، وی به حضور در صحنه قطع گردن قربانیان اعتراف و ادعا کرد وی پس از توبه از عضویت در گروهک تروریستی داعش به کشورش بازگشته است.

براساس تحقیقات پلیس، مایوا به دو دختر فرانسوی توصیه کرده بود که در صورت ناکامی در ورود به سوریه در داخل فرانسه اقدام به عملیات تروریستی نمایند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج