۲۵۸۲۴۰
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

شمار زائران کربلا از ۶ میلیون گذشت

مقامات محلی در عراق با اشاره به موفقیت در برگزار مراسم دهه اول محرم اعلام کردند که ۶.۳ میلیون زائر در این مراسم حضور یافتند.

خبرگزاری فارس: «نصیف الخطابی» رئیس مجلس محلی کربلا اعلام کرد که در مراسم دهه اول محرم امسال در این شهر ۶ میلیون ۳۰۰ هزار زائر حضور داشته‌اند.

الخطابی با اشاره به اینکه این مراسم بدون مشکل امنیتی و با موفقیت برگزار شده است، تاکید کرد که جنگنده‌های اف-۱۶ برای اولین بار برای تامین امنیت این مراسم بر فراز شهر کربلا پرواز کردند.

وی تاکید کرد که از ۲۶ کشور جهان زائران برای شرکت در مراسم عزداری امام حسین(ع) حضور داشتند و تدابیر امنیتی با همکاری نیروهای مردمی و ارتش با موفقیت به انجام رسیده است.

براساس این گزارش، بیش از ۵۶۰ هیئت که توسط مردم کربلا اداره می‌شده از زائران حسینی در دهه اول محرم پذیرائی کرده اند.

پیش از این مقامات دولت عراق اعلام کرده بودند که تدابیر ویژه‌ای برای برگزاری مراسم امسال محرم دارند و قرار است ۳۰ هزار نیروی امنیتی در کربلا و نجف برای تامین امنیت زوار وارد عمل شوند تا با تهدیدات تروریستی در این شهرها مقابله کنند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج