۲۶۳۱۶۹
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

نمایشگاه مطبوعات فردا دیرتر آغاز می‌شود

در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها تنها خبرنگارانی می‌توانند حاضر شوند که کارت ورود به نمایشگاه را داشته باشند.

خبرگزاری ایسنا:‌ در مراسم افتتاحیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها تنها خبرنگارانی می‌توانند حاضر شوند که کارت ورود به نمایشگاه را داشته باشند.

بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها روز یکشنبه - ۱۷ آبان ماه - با حضور رییس‌جمهور کشورمان و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مسئولان و اصحاب رسانه افتتاح رسمی می‌شود.

در مراسم افتتاحیه که از ساعت ۹ صبح الی ۱۱ برگزار می‌شود، تنها خبرنگارانی می‌توانند حاضر شوند که پیش از این کارت ورود به نمایشگاه را دریافت کرده‌ باشند.

در دومین روز از نمایشگاه مطبوعات ورود عموم مردم پیش از ساعت ۱۱ به ساختمان مصلی تهران ممکن نخواهد بود.

همچنین با توجه به ضرورت هماهنگی حضور تیم ریاست جمهوری امروز ساعت پایان کار نمایشگاه ۱۸ و ۵۰ دقیقه اعلام شده و در روزهای آتی ساعت ۲۰ خواهد بود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج