۲۷۰۲۵۸
۱ نظر
۵۰۲۲
۱ نظر
۵۰۲۲
پ

شرط عربستان برای پایان دادن به جنگ یمن

فعال مشهور عربستانی در توییتر خود نوشت: جانشین ولیعهد عربستان اعلام کرده این کشور آماده‌است به دو شرط به جنگ بر ضد یمن پایان دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان: فعال مشهور عربستانی در توییتر خود نوشت: جانشین ولیعهد عربستان اعلام کرده این کشور آماده‌است به دو شرط به جنگ بر ضد یمن پایان دهد.

به گزارش پایگاه اینترنتی «العهد»، مجتهد فعال عربستانی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: عربستان آماده است به دو شرط، به جنگ برضد یمن پایان دهد. به نوشته مجتهد، "محمد بن سلمان" جانشین ولیعهد عربستان به میانجیگر عمانی گفته است اگر نیروهای انصارالله از مرزهای عربستان دور شوند و به "عبد ربه منصور هادی،" رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن در عدن کاری نداشته باشند و به آن حمله نکنند، ما به جنگ خاتمه خواهیم داد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    خفه شو قاتل .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج