۲۷۹۲۰۲
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

اعتراف سازمان‌ ملل به جنایت آل‌ سعود

شاهزاده زید بن رعد الحسین کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز سه شنبه در شورای امنیت گفت حملات نظامی ائتلافی که عربستان سعودی رهبری آن را در یمن برعهده دارد مسئول «شمار غیر قابل قبول» حملات به مناطق غیرنظامی است.

خبرگزاری دانشجو: شاهزاده زید بن رعد الحسین کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز سه شنبه در شورای امنیت گفت حملات نظامی ائتلافی که عربستان سعودی رهبری آن را در یمن برعهده دارد مسئول «شمار غیر قابل قبول» حملات به مناطق غیرنظامی است.

وی افزود « با نگرانی شدید» بمباران شدیدی را که از زمین و هوا بر مناطقی در یمن که تراکم جمعیتی بالایی از غیرنظامیان را دارد و همچنین تخریب زیربناهای مدنی مانند بیمارستانها و مدارس را دنبال می کند. وی اضافه کرد همه طرفهای این منازعه « مسئولیت تعداد زیاد حملات هوایی را که نیروهای ائتلاف انجام می دهند» برعهده دارند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج