۲۸۷۹۳
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

عدم اعلام فوت اعضای خانواده برای یارانه!

برخي از مردم و وابستگان متوفيان اين استان، به دليل نگراني از قطع شدن يارانه نقدي افراد خانوار، از اعلام و ثبت فوت و تحويل شناسنامه فرد متوفي خودداري مي‌كنند.

روزنامه جمهوری اسلامی: مديركل ثبت احوال سيستان و بلوچستان گفت: برخي از مردم و وابستگان متوفيان اين استان، به دليل نگراني از قطع شدن يارانه نقدي افراد خانوار، از اعلام و ثبت فوت و تحويل شناسنامه فرد متوفي خودداري مي‌كنند.

علي زاهدي نيا افزود: حتي برخي سرپرستان خانوار در سيستان و بلوچستان به دليل مشكلات معيشتي، فوت عضو خانواده را از دست اندركاران ثبت احوال پنهان نگه مي‌دارند تا يارانه نقدي آنها دستخوش تغيير نشود.

وي افزود: يكي از مشكلات عمده اداره كل ثبت احوال سيستان و بلوچستان حجم بالاي وقايع فوت ثبت نشده از سالهاي گذشته اين استان است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج