۲۸۹۶۰۲
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد

انگلیس مدعی شد که مسکو در قتل جاسوس سابق روسیه دست داشته است و به همین علت سفیر این کشور در لندن را احضار کرد.

خبرگزاری ایلنا: انگلیس مدعی شد که مسکو در قتل جاسوس سابق روسیه دست داشته است و به همین علت سفیر این کشور در لندن را احضار کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، قاضی دادگاه انگلیسی پس از انتشار گزارش مسمومیت «الکساندر لیتویننکو» جاسوس سابق روسیه توسط پلوتونیوم ۲۱۰، در یکی از هتل‌های لندن، عنوان کرد که مسکو در اجرای این قتل دست داشته است.

وزارت امور خارجه انگلیس به همین منظور سفیر روسیه در لندن را احضار کرد.

«ترزا می‌» وزیر کشور انگلیس نیز در پارلمان این کشور گفت: «قتل جاسوس سابق روسیه یک اقدام غیرقابل قبول و نقض مسلم قوانین بین‌المللی است.»
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج