اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۲۹۳۴۶۸
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

موبایل استرس می آورد

نوجوانانی که به شکلی اعتیاد آور از اسمارت فون‌ها استفاده می‌کنند، نتایج تحصیلی ضعیف تری کسب می کنند و بیشتر از سایر همسن و سال‌های خود با احساساتی مانند نگرانی و اضطراب مواجه هستند.

روزنامه ایران: نوجوانانی که به شکلی اعتیاد آور از اسمارت فون‌ها استفاده می‌کنند، نتایج تحصیلی ضعیف تری کسب می کنند و بیشتر از سایر همسن و سال‌های خود با احساساتی مانند نگرانی و اضطراب مواجه هستند. بنابر نتایج پژوهشی که اخیراً به انجام رسیده، دانش‌آموزان و دانشجویانی که به میزان افراطی از تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند، شاهد نتایج تحصیلی ضعیف تری هستند و کیفیت زندگی‌شان کاهش می‌یابد.

اساتید دانشگاه «کنت استیت» (ایالات متحده) طی پژوهشی جدید شیوه زندگی و نمرات دانش‌آموزان و دانشجویانی را که به میزان بسیار زیاد از تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند را مورد تحلیل و بررسی قرار داده‌اند.

محققان در این بررسی می‌خواستند بدانند آیا استفاده از اسمارت فون‌ها باعث تغییری در زندگی اجتماعی و سلامت جوانان می‌شود یا خیر. محققان در بررسی‌های خود ۴۹۶ دانشجو و میزان استفاده روزانه‌شان از تلفن همراه را مورد مطالعه قرار دادند. داوطلبانی که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفتند به پرسش‌ها و تست‌های مختلفی پاسخ دادند تا سطح اضطراب و کیفیت زندگی‌شان مشخص شود.

استفاده بیش از حد از تلفن‌های همراه به سلامت آسیب می‌زند

نتایج این تحقیقات نشان داد، استفاده بیش از حد از تلفن‌های همراه برای سلامت دانشجویان مضر است. در واقع، به دنبال استفاده بیش از حد تلفن‌های همراه، دانشجوها و دانش‌آموزان اضطراب را تجربه می‌کنند؛ علاوه بر این نتایج تحصیلی و کیفیت زندگی‌شان نیز به شکل قابل توجهی کاهش می‌یابد.

محققان در نتیجه‌گیری خود اظهار داشته اند: «به طور خلاصه، هنگامی که تعداد دفعات استفاده دانش‌آموزان از تلفن‌های همراه و تلفن‌های هوشمند بیش از حد باشد، نه تنها موفقیت‌های تحصیلی آنها تضمین شده نخواهد بود بلکه سلامتشان هم به خطر خواهد افتاد. مدل آماری مورد استفاده در پژوهش نشان می‌دهد که این نتایج به شکل بسیار گویایی، هشداردهنده هستند». این پژوهش تصریح می‌کند: «جوانان باید میزان استفاده خود از این دستگاه‌ها را به شکل عاقلانه‌ای کاهش دهند تا سلامت، کیفیت سطح زندگی و نتایج تحصیلی‌شان آسیب نبیند».

ارسال پیامک هم می‌تواند باعث استرس شود

این پژوهش جدید، نتایج مطالعه‌ای دیگر را که پیش از این توسط دکتر «کارل مارداک» از دانشگاه «واشنگتن لی» (ایالات متحده) انجام گرفته بود، مورد تأیید قرار می‌دهد. بررسی دکتر «مارداک» نشان داده بود، دانشجویانی که تعداد زیادی پیامک می‌فرستند، کیفیت خواب کمتری دارند و بیشتر از سایرین استرس خواهند داشت.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج