۲۹۵۸۷۳
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

عملیات داعش در اربیل خنثی شد

مقامات امنیتی در کردستان عراق خبر دادند که عملیات تروریستی داعش در شهر اربیل خنثی شد.

خبرگزاری فارس: مقامات امنیتی در کردستان عراق خبر دادند که عملیات تروریستی داعش در شهر اربیل خنثی شد.

شورای امنیت منطقه کردستان عراق اعلام کرد که نیروهای پلیس در این منطقه توانستند سه نفر از اعضای داعش که قصد عملیات تروریستی در اربیل را داشتند، دستگیر کردند.

براساس اعترافات یکی از این تروریست‌ها به نام «حازم محمد داود»، ۶ بمب دست ساز به همراه یک کمربند انفجاری را از مسیر شهر کرکوک وارد اربیل بودند.

قرار بود یک عامل انتحاری به نام «خلف اسماعیل خلف عبید» خود را با این کمربند انفجاری در یک منطقه پرتردد منفجر کند و همزمان ۶ بمب دست ساز نیز در مرکز کردستان عراق منفجر شود.

همچنین تروریست سوم «جنید خالد» هم قرار بود عامل انتحاری را به محل انفجار انتقال دهد ولی این عملیات پیش از انجام خنثی شد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج