۲۹۶۱۴۶
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

شورای نگهبان بیانیه داد

شورای نگهبان در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه وظیفه خطیر حفظ اسلامیت و جمهوریت نظام و صیانت از آرای مردمی را برعهده دارد، نوشت: بیش از پیش آماج حملات دشمنان قسم خورده انقلاب قرار داریم.

خبرآنلاین: شورای نگهبان در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه وظیفه خطیر حفظ اسلامیت و جمهوریت نظام و صیانت از آرای مردمی را برعهده دارد، نوشت: بیش از پیش آماج حملات دشمنان قسم خورده انقلاب قرار داریم.

مشروح اين بيانيه به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

"اِنَّ الَّذينَ قالوا رَبُّنا اللهُ ثُمَّ اسْتَقاموا فَلا خَوْفٌ عَلَيهِ‍م و لا هُم يَحزَنُون"

دهه فجر يادآور حماسه ملت غيور و عدالت‌خواهي است كه سالهاي سال طعم تلخ زورگويي و بي عدالتي حكومت‌هاي فاسد پادشاهي را چشيده و از جور و ستم حاكمان مستبد به ستوه آمده بودند بنابراين به نداي حق طلبي مردي از سلاله پاك ائمه معصومين عليهم السلام لبيك گفته و با جانفشاني‌هاي بسيار سرانجام پيروزي انقلاب‌شان را كه ثمره خون شهداي والامقامي بود در ۲۲ بهمن ۵۷ جشن گرفتند.

اينك در حالي به استقبال سي و هفتمين سالروز پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي مي‌رويم كه همچنان استكبار جهاني تمام تلاش خويش را براي انحراف مسير روشن انقلاب و آرمان‌هاي والاي بنيانگذار كبير آن به كار برده و با استفاده از عده‌اي افراد ساده لوح در داخل كشور همواره با موجي از تهمت‌ها و هجمه‌ها عليه اركان و نهادهاي بنيادي كشور قصد شوم تضعيف و براندازي نظام را دنبال مي‌كند.

با توجه به اين كه در آستانه برگزاري دو انتخابات مهم پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبري و دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي قرار داريم، نهاد شوراي نگهبان كه وظيفه خطير حفظ اسلاميت و جمهوريت نظام و صيانت از آراي مردمي را برعهده دارد، بيش از پيش آماج حملات دشمنان قسم خورده انقلاب قرار گرفته است.

البته ملت هوشيار و فهيم ايران اسلامي تحت رهنمودهاي داهيانه مقام معظم رهبري هميشه توطئه‌هاي دشمنان را خنثي نموده و با حضور پر شور و شكوه خود در صحنه، از ميراث گرانبهاي حضرت امام خميني (ره) دفاع و پشتيباني نموده است.

شوراي نگهبان ضمن گراميداشت سالروز پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي و دعوت از مردم غيور و بصير ايران اسلامي براي شركت با شكوه در راه‌پيمايي يوم‌ا... ۲۲ بهمن، اعلام مي‌كند همچنان بر عهد خود در صيانت از حقوق مردم و پاسداري از اسلاميت و جمهوريت نظام محكم و استوار ايستاده است.

ان‌شاء‌ا... مردم عزيز ميهن اسلامي همچون گذشته با حضور خود در راه‌پيمايي ۲۲ بهمن و نيز انتخابات آتي بر بيعت خود با مقام عظماي ولايت و ميثاق با آرمان‌هاي بنيانگذار كبير و شهداي انقلاب تأكيد خواهند نمود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایرح امیری

    هاشمی برای ریاست جمهوری پیره سید حسن هم برای خبرگان جوانه چه باید کرد .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج