۳۲۲۴۴۶
۱ نظر
۵۰۱۷
۱ نظر
۵۰۱۷
پ

شهادت ۳ پلیس در حمله مسلحانه در خاش

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از شهادت ۳ مأمور ناجا به دنبال حمله اشرار مسلح به تیم ایست و بازرسی شهرستان خاش خبر داد.

خبرگزاری فارس: فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از شهادت ۳ مأمور ناجا به دنبال حمله اشرار مسلح به تیم ایست و بازرسی شهرستان خاش خبر داد.

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در گفت‌وگویی با اعلام این خبر اظهار داشت: در ساعت ۲۱ امشب مأموران نیروی انتظامی در سطح شهر خاش مشغول عملیات ایست و بازرسی بودند که ناگهان یک گروه از اشرار مسلح به مأموران ناجا حمله‌ور شدند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: متأسفانه در پی حمله اشرار مسلح ۳ نفر از مأموران ناجا به درجه شهادت نائل شدند و یک نفر دیگر نیز مجروح شد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • حاجی شاکری

    خوب افرین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج