۳۲۹۱۶۹
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

مصر هم هسته ای می‌شود!

رئیس‌جمهور مصر بر ضرورت استفاده از انرژی هسته‌ای تاکید کرد و آن را برای مصر راهبردی و حیاتی دانست.

خبرگزاری ایسنا: رئیس‌جمهور مصر در نشستی با وزیر برق و انرژی‌های تجدیدپذیر این کشور، بر ضرورت استفاده از انرژی هسته‌ای تاکید کرد و آن را برای مصر راهبردی و حیاتی دانست.

به گزارش روزنامه دیلی مصر عبدالفتاح السیسی روز شنبه در نشستی با شریف اسماعیل، نخست وزیر و محمد شاکر المرقبی، وزیر برق و انرژی‌های تجدید پذیر، بر اهمیت انرژی هسته‌ای برای مصر تاکید کرد.

المرقبی در این نشست به نتایج و دستاوردهای سفر اخیر خود به مسکو و دیدار با رئیس روس اتم اشاره و اعلام کرد که با طرف روسی درباره ساخت نیروگاه هسته‌ای الضعبه گفت‌وگو کرده است.

دفتر ریاست جمهوری مصر با صدور بیانیه‌ای بعد از این نشست اعلام کرد، عبدالفتاح سیسی در این نشست تاکید کرده است که انرژی هسته‌ای گزینه‌ای است حیاتی که در آینده برای مصر اهمیتی راهبردی خواهد داشت.

رئیس جمهور مصر در این دیدار همچنین گفت: انرژی هسته‌ای به مصر این امکان را می‌دهد که منابع انرژی خود از قبیل گاز و نفت را حفظ کند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج