۳۴۰۴۳۶
۲ نظر
۵۰۱۳
۲ نظر
۵۰۱۳
پ

وزیر دفاع عراق به جنگ با داعش رفت

خالد العبیدی شخصاً با خلبانی جنگنده اف شانزده مواضع گروه تروریستی داعش را در فلوجه بمباران کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان: به گزارش سی‌ان‌ان؛ وزارت دفاع عراق اعلام کرد: "خالد العبیدی،" وزیر دفاع این کشور شخصاً با خلبانی جنگنده اف شانزده مواضع گروه تروریستی داعش را در فلوجه بمباران کرد.

خالد العبیدی با پرواز از پایگاه هوایی شهر بلد در شمال استان صلاح الدین به همراه یک جنگنده دیگر مواضع داعش درفلوجه را هدف قرار دادند و تعدادی از تروریست های داعشی را به هلاکت رساندند.

عراق در سفارش خرید ۳۲ فروند جنگنده اف شانزده را در سال ۲۰۱۱ به دولت آمریکا داده اما فقط چهار فروند تاکنون به عراق تحویل شده است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    و اقعا مرحبا به وزیر دفاع عراق

  • حسين زاده از احمد كلا بابلسر

    ارزوي موفقيت براي همه رزمندگان و رحمت الهي بر ارواح مطهر شهدا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج