۳۵۱۹۰۵
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

شنیده‌ها از سرنوشت ضیاءالدین دری

شنیده‌های ما حاکی از این است که مسئولان سازمان سینمایی گفته‌اند به زودی عذر ضیاءالدین دری را از شورای پروانه نمایش (همان سانسور) خواهند خواست.

وب‌سایت کافه سینما: شنیده‌های ما حاکی از این است که مسئولان سازمان سینمایی گفته‌اند به زودی عذر ضیاءالدین دری را از شورای پروانه نمایش (همان سانسور) خواهند خواست.

شنیده‌ها از سرنوشت ضیاءالدین دری

این اتفاق پس از گفتگوی اخیر دری می‌افتد که در آن سخنانی درباره فیلم تازه کاهانی، که دچار مشکل با این شورا شده، و کیفیت فیلمسازی اصغر فرهادی گفته بود.

پیش از شایعاتی درباره اصرار بعضی مدیران سازمان سینمایی، به شورای پروانه ساخت، در مسیر صدور مجوز برای ساخته شدن این فیلم کاهانی، منتشر شده بود، که تکذیب شد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج