۳۵۳۶۴۷
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

سند ۲۸ صفحه‌ای آمریکا علیه عربستان

شبکه سی ان ان آمریکا اعلام کرد که واشنگتن امروز جمعه سند «۲۸ صفحه ای» مربوط به دست داشتن عربستان در حملات ۱۱ سپتامبر به برج های تجارت جهانی را منتشر می کند.

خبرگزاری مهر: سی ان ان تاکید کرد که این سند ۲۸ صفحه ای بخشی از گزارش کمیته تحقیق تشکیل شده از سوی کنگره آمریکا در سال ۲۰۰۲ است که آمریکا از سال ۲۰۰۳ تاکنون آنها را به بهانه «محرمانه» بودن منتشر نکرده است.

این منابع آمریکایی خاطر نشان کردند که هنوز یک سری اقدامات اجرایی هست که مراجع آمریکایی باید قبل از انتشار این اسناد آنها را اتخاذ کنند.

در همین حال، برخی مسئولان وزارت خارجه آمریکا به اعضای کنگره اعلام کرده اند که برخی همپیمانان کاخ سفید، واشنگتن را برای جلوگیری از تصویب قانونی که به خانواده های قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر اجازه شکایت از عربستان سعودی را می دهد، تحت فشار قرار داده اند.

گفتنی است که عربستان سعودی قبل از این با تهدید کاخ سفید به خارج کردن سرمایه های خود از اقتصاد آمریکا که به نوعی حق السکوت واشنگتن در قبال نقش عربستان در حملات ۱۱ سپتامبر به شمار می رود، مانع از انتشار سند ۲۸ صفحه ای مذکور شده بود.

البته بر خلاف اعلام اولیه و مطابق اظهارات «جان برنان» رئیس سازمان سیا بعد از بازبینی صورت گرفته در این گزارش نقش مستقیم عربستان در حملات ۱۱ سپتامبر محرز نشده است و در گزارش ۲۸ صفحه ای صحبتی از نقش مستقیم عربستان در این حملات نخواهد شد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج