۳۵۷۰۷۶
۱ نظر
۵۰۱۴
۱ نظر
۵۰۱۴
پ

آمریکا: به جده نروید

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای از شهروندانش خواسته از هر گونه سفر غیرضروری به شهر جده عربستان خودداری کنند.

خبرگزاری فارس: وزارت خارجه آمریکا درباره سفر به «جده» عربستان به اتباعش هشدار داد و از آنها خواست از هر گونه مسافرت غیرضروری به این شهر خودداری کنند.

وزارت خارجه آمریکا تصریح کرده که گزارش‌هایی از «تهدیدهای فوری و بالقوه» علیه شهروندان آمریکایی در «جده» دریافت کرده است.

در این بیانیه آمده است: «سفارت آمریکا گزارش‌هایی از تهدیدهای بالقوه و فوری علیه شهروندان آمریکا در مناطق محل تجمع اتباع کشورهای غربی در 'جده'، مانند رستوران‌ها، بازارهای خرید و غیره دریافت کرده است.»

این بیانیه از شهروندان آمریکا خواسته مراقب محیط اطراف خود باشند و احتیاط‌های لازم هنگام سفر در این کشور را رعایت کنند.»
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    خدامیدونه بازآمریکاوعربستان چ نقشه ی شومی براحجاج کشیدن.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج