۳۵۸۰۵
۳ نظر
۵۲۸۳
۳ نظر
۵۲۸۳
پ

مجازات معلم زن مصری به خاطر تذکر حجاب!

معلم محجبه مصری که در روستای "الضبعیة" در جنوب مصر تدریس می‏‌کند به علت برخورد با بی‌حجابی ۲ شاگرد خود، به ۶ ماه حبس تعلیقی محکوم شد.

خبرگزا ری فارس : معلم محجبه مصری که در روستای "الضبعیة" در جنوب مصر تدریس می‏‌کند به علت برخورد با بی‌حجابی ۲ شاگرد خود، به ۶ ماه حبس تعلیقی محکوم شد.

«ایمان ابوبکر» معلم محجبه مصری که در روستای "الضبعیة" در جنوب مصر تدریس می‏‌کند به علت برخورد با بی‌حجابی ۲ شاگرد خود به ۶ ماه حبس تعلیقی محکوم شد.

این معلم مصری موهای "منى بربش الراوی" و "علا منصور قاسم" ۱۲ ساله را به دلیل امتناع از پوشش در کلاس کوتاه کرد؛ ایمان ابوبکر که با این کار به ۶ ماه حبس و تعلیق از کار مواجه شده، گفته است که به هیچ جماعت یا حزب اسلامی گرایش ندارد.

این درحالی است که علمای مصری و اخوان المسلمین مصر محجبه بودن را اختیاری می‌دانند؛ ولی عده‌ای از مسلمانان خواستار اجبار حجاب برای غیر محجبه‌ها نیز هستند.

معارضین "محمد مرسی" رئیس جمهور مصر می‌گویند: این قضیه کوششی از طرف مسلمانان برای تحمیل الگوی شریعت اسلامی در کشوری است که بیش از ۸ میلیون مسیحی در آن زندگی می‌کنند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سمي

    خودش نامحرم نبوده دست زده به موهاي مردم؟

  • بدون نام

    سمي خوندي؟؟!!

    پاسخ ها

    • سمي

      بعله و بايد بگم llllllllllllllllllllllooooooooooooooollllllllllllll

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج