۳۶۱۰۰۸
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

۲۸۵۰ کارمند مایکروسافت اخراج شدند

مایکروسافت رسماً برنامه بازخرید اجباری (اخراج محترمانه) ۲۸۵۰ نفر از کارمندان خود در سراسر جهان را تأیید کرد.

خبرآنلاین: مایکروسافت رسماً برنامه بازخرید اجباری (اخراج محترمانه) ۲۸۵۰ نفر از کارمندان خود در سراسر جهان را تأیید کرد.

قرار است در برنامه خانه‌تکانی جدید تا پایان ۲۰۱۷ بیش از ۲۸۵۰ کارمند این کمپانی از شعب سراسر جهان از کار بیکار شوند.

این تعداد به آمار ۱۸۵۰ اخراج محترمانه دیگر که در ماه می ۲۰۱۶ اعلام شد، افزوده می‌شود.

سال گذشته ۷۴۰۰ نیرو که عمدتاً از بخش موبایل بودند از مایکروسافت اخراج شدند و امسال تنها چیزی که مشخص‌شده این است که ۹۰۰ نفر از ۲۸۵۰ نیرو از بخش فروش محصولات نرم‌افزاری خواهند بود.

اخیراً «کوین ترنر» مسئول توسعه فروش، مایکروسافت را تَرک کرد که این موضوع نشان می‌دهد مدیران ارشد از بخش فروش ناراضی هستند.

فروش‌های ناامیدکننده لومیای مایکروسافت

مایکروسافت از آوریل تا ژوئن ۲۰۱۶ تنها توانسته ۱.۲ میلیون گوشی هوشمند لومیا بفروشد که این رقم ناامیدکننده اعلام‌شده است.

این در حالی است که فروش در فصل اول ۵.۸ میلیون گوشی، در فصل دوم ۴.۵ میلیون و در فصل سوم نیز ۲.۳ میلیون گوشی بوده و رقم ۱.۲ واقعاً ناامیدکننده به شمار می‌آید.

مایکروسافت درمجموع تا پایان ژوئن ۱۳.۸ میلیون گوشی فروخته است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج