۳۶۲۹۱۷
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

فیسبوک به دنبال جذب چهره های یوتیوب

اگر از افرادی که در یوتیوب با آپلود ویدیوهای مختلف اسم و رسمی بهم زده‌اند بپرسید چرا این ویدیوها را مستقیما در شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک یا توییتر آپلود نمی‌کنند بهتان خواهند گفت چون با این کار هیچ پولی در نمی‌آورند در حالی که تبلیغات یوتیوب باعث ایجاد درآمد برای آنها می‌شود.

مجله دیجی کالا - اسماعیل دلخموش: اگر از افرادی که در یوتیوب با آپلود ویدیوهای مختلف اسم و رسمی بهم زده‌اند بپرسید چرا این ویدیوها را مستقیما در شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک یا توییتر آپلود نمی‌کنند بهتان خواهند گفت چون با این کار هیچ پولی در نمی‌آورند در حالی که تبلیغات یوتیوب باعث ایجاد درآمد برای آنها می‌شود.
فیسبوک و توییتر، دنبال جذب چهره‌های شاخص یوتیوب
حال شبکه‌های اجتماعی هم برای حل این مشکل به فکر افتاده‌اند. به گزارش خبرگزاری بلومبرگ شبکه‌های فیسبوک و توییتر بر روی یک مدل خاص کار می‌کنند که از آن طریق برای کسانی که در این شبکه‌ها ویدیو آپلود کنند مشوق ایجاد کنند.

برای شروع، فیسبوک قرار است سهمی از تبلیغات ویدیوها را به کسانی که آنها را می‌سازند بدهد. ظاهرا سهم افراد همان ۵۵ درصدی است که در حال حاضر در یوتیوب وجود دارد. فیسبوک اعلام کرده که این شیوه در ماه‌های آینده اجرایی خواهد شد. توییتر هم تلاش کرده از طریق برنامه آمپلیفای (Amplify Program) برای سازندگان ویدیوها درآمد ایجاد کند. ظاهرا توییتر قرار است به افرادی که ویدیو می‌سازند همان سهمی را بدهد که به رسانه‌های صاحب‌نام می‌دهد یعنی نرخ ۷۰ درصد درآمد.

این اتفاق ضمانت نمی‌کند که ستاره‌ها و افراد مشهور یوتیوب که در حال حاضر هم درآمد قابل توجهی دارند آنجا را رها کنند و برای ساخت ویدیو به توییتر و فیسبوک بپیوندند اما ممکن است این موضوع برای آنها این انگیزه را فراهم کند که برای درآمد بیشتر کلیپ‌هایشان را با تنظیمات و ویژگی‌های جدیدی در این شبکه‌ها منتشر کنند و از این طریق درآمدشان را افزایش دهند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج