۳۷۵۶۲۴
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

زمان رسمی ورود وزارت کشور به انتخابات

وزیر کشور گفت: وزارت کشور رسماً از دی‌ماه وارد کار انتخابات می‌شود و ستادهای انتخابات را تشکیل می‌دهد.

خبرگزاری ایسنا: وزیر کشور گفت: وزارت کشور رسماً از دی‌ماه وارد کار انتخابات می‌شود و ستادهای انتخابات را تشکیل می‌دهد.

عبدالرضا رحمانی‌فضلی در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه ۲ سیما با اشاره به اینکه ثبت‌نام انتخابات شوراها از اسفند ۹۵ و ثبت‌نام انتخابات ریاست جمهوری در فروردین ۹۶ انجام می‌شود، اظهار کرد: ما آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات را داریم.

وزیر کشور افزود: ما انتظار داریم با همکاری مردم، احزاب، رسانه‌ها، شخصیت‌ها و همه دستگاه‌ها انتخابات خوبی برگزار کنیم.

وی درباره احتمال برگزاری انتخابات بصورت الکترونیک نیز اظهار کرد: ما آمادگی کامل در این زمینه داریم و با شورای نگهبان هم چند جلسه برگزار کردیم و امیدواریم این روند به مشکلی برنخورد؛ البته انتخابات الکترونیکی مخصوصاً در انتخابات شوراها هزینه بالایی دارد و دولت باید به ما کمک کند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج