۳۷۸۴۰۵
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

نمره قبولی در ۳ شاخص کلان اقتصادی

شمس اردکانی گفت:دولت در سه حوزه کاهش نرخ تورم،اهتمام بر مثبت کردن رشد اقتصادی و توسعه بخش انرژی عملکرد مثبتی داشته است.

خبرآنلاین: شمس اردکانی گفت:دولت در سه حوزه کاهش نرخ تورم،اهتمام بر مثبت کردن رشد اقتصادی و توسعه بخش انرژی عملکرد مثبتی داشته است.

این کارشناس ارشد اقتصاد انرژی،با بیان اینکه فشارهای بیرونی از جمله لابی صهیونیستی در سه سال گذشته علیه ایران افزایش یافت،اظهارداشت:نباید فراموش کرد که شاه عربستان در جریان مذاکرات هسته ای علیه ایران لابی می کرد که این مذاکرات به نتیجه برسد.در این مدت دشمنان خارجی از هیچ کوششی علیه ایران فروگذار نبودند،البته در داخل هم گروهی همراهی می کردند.

وی افزود:تجار تحریم و کسانی که از آشوب و تحریم سود می بردند نیز در این میان دشمن را همراهی می کردند و با مخالفت های خود در راه توافق هسته ای سنگ اندازی می کردند.

شمس اردکانی با بیان اینکه ملت ایران علاوه بر دشمنان خارجی در داخل هم دشمنانی دارند،گفت: دشمن ملت ایران بیکاری،رکود و توسعه نیافتگی است.

او در عین حال گفت: بروکراتهایی که در دولت مسئولیت گرفتند،افراد تولیدگرا نبودند در نتیجه گاهی مواقع با عدم هماهنگی هایی هم در بین بخش تولید و سیاست گذاری مواجه بودیم،اما در مجموع کارنامه اقتصادی دولت،کارنامه قابل قبولی است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج