۳۸۰۳۱۵
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

آغاز پرواز مستقیم لندن - تهران

خطوط هواپیمایی بریتیش ایرویز اعلام کرد که اولین پرواز خود را از فرودگاه هیترو لندن به سمت تهران پس از گذشت چهار سال توقف ، شامگاه روز پنجشنبه انجام می دهد.

خبرگزاری ایرنا: خطوط هواپیمایی بریتیش ایرویز اعلام کرد که اولین پرواز خود را از فرودگاه هیترو لندن به سمت تهران پس از گذشت چهار سال توقف ، شامگاه روز پنجشنبه انجام می دهد.

این اولین پرواز شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز به تهران از اکتبر سال ۲۰۱۲ میلادی بشمار می آید.

شرکت بریتیش ایرویز، حدود دو هفته بعد از اجرای توافق هسته ای ایران در سال گذشته میلادی، اعلام کرده بود که درصدد برقراری مجدد پروازهای خود به تهران است.

بنابر اعلام شرکت هوایی بریتیش ایرویز، پروازهای این شرکت هواپیمایی بین لندن و تهران از تاریخ اول سپتامبر (یازدهم شهریور) با شش پرواز در هفته از سر گرفته خواهد شد.

شرکت بریتیش ایرویز برای اولین بار در سال ۱۹۴۶ میلادی پروازهایش را به تهران آغاز کرد و این پروازها تا اکتبر سال ۲۰۱۲ میلادی و یک سال بعد از بسته شدن سفارت انگلیس در تهران، ادامه داشت.

به گفته منابع انگلیسی، از سرگیری پروازهای بریتیش ایرویز که پس از گذشت یک سال از بازگشایی سفارت خانه های ایران و انگلیس در لندن و تهران صورت می گیرد، می تواند به تقویت بیشتر روابط دو کشور کمک کند.

شرکت هواپیمایی ایرفرانس نیز پروازهایش را به تهران در آوریل گذشته، پس از هفت سال توقف، از سر گرفته است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج