۳۸۳۶۲۲
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

سامانه راکتی آمریکا در مرز ترکیه با سوریه

آمریکا از استقرار سامانه راکتی «هیمارس» در مرز ترکیه با سوریه به بهانه مقابله با گروه تروریستی داعش خبر داد.

خبرگزاری فارس: ۵۰ نظامی آمریکا به نزدیکی مرز ترکیه با سوریه اعزام شده‌اند تا از سامانه راکتی «هیمارس» که به تازگی «برای نبرد با داعش» در مرزهای ترکیه با سوریه استقرار یافته‌اند، استفاده کنند.

به نوشته روزنامه «حریت»، سامانه راکتی هیمارس در نزدیکی سامانه موشکی ارتش ترکیه در منطقه آلمالیتپ در جنوب شرقی استان غازی عینتاب استقرار یافته‌اند. این سامانه مجهز به ۶ راکت بوده و بردی معادل ۶۰ تا ۱۰۰ کیلومتر دارد.

سفارت آمریکا در آنکارا، پایتخت ترکیه اعلام کرده است که نیروهای این کشور شنبه شب مواضع داعش مستقر در مرز ترکیه با سوریه را با این راکت‌ها هدف گرفته‌اند.

سفارت آمریکا در ترکیه این اقدام را تازه‌ترین گام از همکاری‌ با ترکیه در نبرد با داعش خطاب کرد.

زمان دقیق استقرار این سامانه راکتی در مرزهای ترکیه با سوریه مشخص نشده است.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج