نگراني از پايگاه اجتماعي روحاني
فاضل موسوی در روزنامه آرمان نوشت: دغدغه حاميان دولت، درباره نگراني از باب كاهش و تنزل پايگاه اجتماعي رئيس دولت يازدهم، كاملا صحيح و درست است. اما در مباحث سياسي و اجتماعي، بايد موضوع هزينه و فايده را نيز مد نظر قرار داد.
فاضل موسوی در روزنامه آرمان نوشت: دغدغه حاميان دولت، درباره نگراني از باب كاهش و تنزل پايگاه اجتماعي رئيس دولت يازدهم، كاملا صحيح و درست است. اما در مباحث سياسي و اجتماعي، بايد موضوع هزينه و فايده را نيز مد نظر قرار داد.
درست است كه جمع بسيار منسجمي، بدون هيچ گونه درخواستي و تنها بنا به ضرورت و مصالح كشور، كمك كردند كه آقاي روحاني دولت يازدهم را تشكيل دهند اما اين مجموعه، به واسطه تلاشهايي خاص و در فرصت بسيار كوتاهي، مردم را توجيه كردند. از سوي ديگر، رهبران اصلاحطلب به ميدان آمدند و هرچه در چنته داشتند به عرصه آوردند تا كشور را كه در آن شرايط، به مرحله خاصی رسيده بود، نجات دهند.
حاميان دولت يازدهم، گرچه توقعاتي از رئيس دولت تدبير و اميد دارند اما واقعيتهايي وجود دارد كه بايد به آنها توجه شود. اولا، در بسياري از موارد، دست دولت بسته است. ثانيا، معضلاتي كه دولت قبل براي آقاي روحاني به يادگار گذاشته، آن چنان زياد است كه بايد باور كنيم كه اگر دولت هرآنچه در توان داشت را به عرصه ميآورد، ممكن نبود به راحتي از بحرانهاي پيش ساخته، خلاص شود.
اما بنا به داشتههايي كه آقاي روحاني و اطرافيان ايشان داشتند، اصلاحطلبان تمام تلاش خود را به كار بستند تا يكسري از ضعفها را مهار كنند. با اين وجود، مشكل در اينجاست كه همه چيز در كف اختيار دولت نيست و حجم نارساييها و بحرانهايي كه به اين دولت به ارث رسيده، آن چنان زياد است كه كمرشكن است. كافي است براي درك بحرانهاي كشور در دولت قبل، به چند آمار مراجعه كنيم. به عنوان نمونه، ما در دولت قبل، كمتر از يك ماه ذخيره آذوقه براي كشور داشتيم. اما امروز بيش از يك سال، آذوقه ذخيره داريم.
كنترل تورم نمونه ديگري است. اما در سياست داخلي، حاميان دولت توقعات بجايي دارند. دولت ميتوانست (يا شايد بتوان گفت كه امروز هم ميتواند) اقدامات شايستهاي در حوزههاي مديريتي هم سو با خود داشته باشد. اما دولت در اين قسمت، به حداقلها بسنده كرده است. اين مسائل است كه حاميان اصلي دولت را آزار ميدهد. از اين رو است كه آن كساني كه مردم را توجيه ميكنند و آنها را مجاب ميكنند تا پايگاه راي و پايگاه اجتماعي دولت را بالا ببرند، دچار رنجشي از شخص آقاي روحاني شدهاند.
از طرف ديگر، درصد قابل توجهي از مردم كه از بعد اقتصادي، جزو طبقه فرودستان محسوب ميشوند، دست به گريبان ركود و بيكاري هستند. ترديدي نيست كه اقدام دولت در كنترل تورم قابل ستايش است اما نميتوان ركود و بيكاري را ناديده گرفت. مضاف بر اينكه امروز، كساني در بدنه دولت هستند كه تيشه در كف دارند و ريشه دولت را هدف گرفتهاند. اما دولت نسبت به آنها بي توجه است. ما به عنوان حاميان دولت و دلسوزان كشور و نظام، معتقديم كه دود همه اين اقدامات و اتفاقات، به چشم كشور و نظام ميرود. آقاي روحاني بايد مديراني را روي كار ميآورد كه به او و اهداف دولتش معتقد هستند.
اين در حالي است كه بسياري از اين مديران، نه تنها معتقد به آرمانهاي دولت تدبير و اميد نيستند، بلكه هم سو با دولت نيز نيستند. اين دغدغههاست كه حاميان دولت را بر آن ميدارد كه احساس كنند پايگاه مردمي دولت آنگونه كه بايد باشد، نيست. واقعيت اين است كه دولت قبل، تمام دارايي و ثروت اين مملكت را براي نگاه داشتن مردم در عرصه هزينه كرد. از اين رو است كه مديراني در دولت يازدهم نفوذ كردهاند و براي اهدافي، جز اهداف دولت تدبير و اميد كار ميكنند و ميكوشند كه اين دولت را از چشم مردم بيندازند.
ترديدي نيست كه اين كار ظلم است اما اين ظلم و بستر آن را اطرافيان آقاي روحاني ايجاد كردهاند. آن كساني كه ميتوانستند مديران هم سو و توانا و دلسوز را سركار بگذارند، اين كار را انجام نداند وكساني را روي كار آوردند كه هنوز در فراق دولت دهم ميسوزند! اين مسائل است كه حاميان دولت يازدهم را نگران ميكند. با همه اين موارد، از آنجايي كه حاميان دولت، در پي پويايي كشور هستند، تمام تلاش خود را براي پيروزي مجدد آقاي روحاني در انتخابات سال ۹۶ به كار خواهند بست.
اما اين درست نيست كه برخي بر كرسيها بنشينند و خون دل دولت را حاميان آن بخورند و از قضا تحقير هم بشوند! مديران دولت يازدهم و اطرافيان آقاي روحاني با كساني كه عليه دولت سخن ميگويند، نشست و برخاست ميكنند اما اكراه دارند كه با حاميان دولت چنين كنند. وقتي دولتمردان روي گشادهاي به حاميان دولت نشان نميدهند، هيچ بعيد نيست كه به مردم هم روي گشاده نشان ندهند! از همين روست كه حاميان دلسوز و صادق دولت و كشور، نگران هستند. صداقت آقاي روحاني بر همگان اثبات شده است اما اگر در مدت باقيمانده، دولت نيز صداقت خود را به مردم و حاميانش ثابت نكند، با مشكلاتي جدي مواجه خواهيم شد.
تبلیغات متنی
-
شکار پهپاد پنهانکار روی عرشه ناو هواپیمابر
-
شهرآوردی برای درمان بیخوابی؛ توپچیها فینالیست شدند
-
بیانیه اتحادیه عرب درباره جنگ احتمالی در ایران
-
اینترنت هنوز به شرایط عادی بازنگشته است
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
گلزن پرسپولیس، تنها نامزد مایکل برای بوندسلیگا!
-
تصویری از ملاقات وینیسیوس و کیم کارداشیان در پاریس!
-
بگذارید هنرمندان از درد مردم حرف بزنند
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
فال روزانه چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ | فال امروز| Daily Omen
-
دعوت رسمی نتانیاهو از آذربایجان خبرساز شد
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
ستاره پرسپولیسی یاغی شد!
-
دانشمندان راز بازگشت جوانی را کشف کردند
-
توضیحات مهم وزارت خارجه درباره محل مذاکره با آمریکا
-
ترامپ شبانه درباره توافق با ایران سخنرانی کرد
-
عکس توجهبرانگیز از وضعیت هماکنون آسمان ایران
-
تصاویر تست پروازی بالگردهای Mi-۲۸ در غرب تهران
-
روسیه برای یکسره شدن توافق ایران و آمریکا بسته پیشنهادی داد
-
ارتباط ایران با پهپاد ارسالی بر فراز ناو آمریکا قطع شد
-
گزارشی از احتمال انتقال پیام رهبر انقلاب به پوتین توسط لاریجانی
-
مالزی نفتکشهای توقیفی منتسب به ایران را آزاد کرد
-
سکوت هادی چوپان درباره وقایع اخیر شکست
-
نتانیاهو پیش از آغاز مذاکرات، درباره ایران به آمریکا هشدار داد
-
پیغام کاخ سفید درباره مذاکرات بعد از تنش ساعات پیش
-
ایران با کشور همسایه وارد یک معامله عجیب شد
-
یک روایت از علت درخواست ایران برای تغییر محل مذاکره
-
پیغام تلخ علی نصیریان به مردم در تولد ۹۱ سالگیاش
-
علی شمخانی خبر داد: جنگ حتمی است
-
ناو هواپیمابر آمریکا مدعی سرنگونی یک پهپاد ایرانی شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
استعفای وکیل شاکی پرونده «پژمان جمشیدی»
-
ساعدینیا بازداشت و تمام اموال وی مصادره شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
تصمیم جدید درباره حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۵
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حامد بهداد و بهنوش طباطبایی دعوت جشنواره را پس فرستادند
-
حجت اشرفزاده همکاری با صداوسیما را متوقف کرد
-
تصاویری از آتشسوزی گسترده در غرب تهران
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
مقام روسی: پیامهای آمریکا به ایران، اولتیماتوم هستند
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
هدف احتمالی ترامپ از «محاصره دریایی ایران» فاش شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
دولت تک دوره ای.
پایگاه اجتماعی روحانی !! دمتون گرم خیلی خندیدیم .