فلای تودی - بالا استیکی
۴۰۴۴۳۷
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

مهار آتش سوزی عمدی در جنگل خرم آباد

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری از اطفای حریق جنگل های خرم‌آباد خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری از اطفای حریق جنگل های خرم‌آباد خبر داد.

سرهنگ قاسم سبزعلی گفت: ساعت ۴:۰۵ بعد از ظهر امروز (جمعه) آتش‌سوزی در جنگل‌های بین‌الشتر و خرم‌آباد رخ داد که به محض شروع حریق نیروها به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: خوشبختانه وسعت آتش‌سوزی کم بود و بعد از یکی دو ساعت به طور کامل اطفا شد.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها گفت: این آتش‌سوزی در مناطق صخره‌ای و در حاشیه جاده‌ها بوده است و نیروها به سرعت به منطقه اعزام شدند، به طور قطع عامل حریق انسانی است اما عمدی یا سهوی‌ بودن آن هنوز مشخص نشده است.

وی ادامه داد:‌ این موضوع در دست بررسی است ولی امکان دارد که آتش‌سوزی به خاطر پرتاب سیگار بوده باشد یا ممکن است مسافری برای استراحت آتش روشن کرده و بدون اطمینان از خاموش‌ شدن کامل آتش محل را ترک کرده باشد. به هر صورت علت آتش‌سوزی در دست پیگیری است.

سرهنگ سبزعلی در پایان گفت: در ایام اخیر نیروهای ما به طور شبانه‌روزی در همه نقاط کشور آماده‌باش بودند. طی روزهای اخیر تنها در ۳ یا ۴ نقطه در استان‌های همدان و اصفهان حریق صورت گرفت که با اقدام به موقع همکاران مشکل خاصی پیش نیامد.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چقدر یه نفر باید احمق باشه لعنت به همچین ادمایی

  • خودساخته

    سلام :قربونت برم شما به حرف خودتون هم اعتماد ندارن!! اول گفتن آتش سوزی عمدی در حنگل و بعد میگن عمدی نبوده!!!؟؟؟ ایول دروغ به این بزرگی و شاخ و برگ!!! ای وای ای وای!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج