نابودی «لینوکس» با یک خط کد
سیستم عامل لینوکس از جمله سیستم عامل های متن باز است که به دلیل قابلیت های آن مورد استقبال بسیاری از کاربران و برنامه نویسان قرار گرفته است. اما اخیرا یک توسعه دهنده دستور یک خطی را معرفی کرده است که می تواند عملکرد این سیستم عامل را دچار مشکل کند.
وب سایت کلیک: سیستم عامل لینوکس از جمله سیستم عامل های متن باز است که به دلیل قابلیت های آن مورد استقبال بسیاری از کاربران و برنامه نویسان قرار گرفته است. اما اخیرا یک توسعه دهنده دستور یک خطی را معرفی کرده است که می تواند عملکرد این سیستم عامل را دچار مشکل کند.

هفته گذشته، اندرو آیر یکی از برنامه نویسان و توسعه دهندگان خبره، وجود باگی را در سیستم عامل لینوکس گزارش کرده است که با استفاده از این باگ می توان کل سیستم عامل لینوکس را دچار مشکل کرد و از کار انداخت. او در توییتر خود پیامی با مضمون چگونه سیستم خود را در عرض یک چشم به هم زدن نابود کنیم، به دستور یک خطی اشاره می کند که با استفاده از آن هر کاربر لینوکس می تواند به راحتی سیستم عامل را از کار بیندازد.
اما بعد از انتشار این پیام توسط اندرو، نسخه اوبونتو سیستم عامل لینوکس بلافاصله در عرض ۲۴ ساعت یعنی این باگ را بر طرف کرد و به کاربران خود اطمینان داد که در به روز رسانی جدید این نسخه از لینوکس، این باگ را بر طرف شده است.
NOTIFY_SOCKET=/run/system/notify system-notify ""
به گفته آیر با اجرای دستور بالا در سیستم عامل لینوکس، کاربر قادر نخواهد بود هیچ اپلیکیشنی را باز یا بسته کند. از طرفی اتصال به اینترنت و سخت افزارهای جانبی به سیستم قطع خواهد شد. خاموش و روشن کردن سیستم غیر ممکن خواهد شد. و تقریبا ۳۰ ثانیه بعد از بالا آمدن سیستم، هنگ خواهد کرد. تمام این اتفاقات تنها و فقط با استفاده از اجرای دستور بالا که بسیار کوتاه است اتفاق خواهد افتاد.
. دیوید تیموتی یکی از اعضای تیم Panteon نیز در یکی از پست های به این مشکل در سیستم عامل لینوکس اشاره کرد. وی پس از اشاره به وجود چنین باگی در سیستم عامل لینوکس در وبلاگ آیر پیامی با این مضمون که استفاده از یک باگ جزیی برای زیر سوال بردن کل سیستم عامل کار درستی نیست و بهتر است به جای این بزرگ نمایی راه حل مناسب با واقعیت برای رفع چنین باگ جزیی ارائه داده شود.
اما آیر در پاسخ به تیموتی می گوید که یکی از همکارانش نیز این دستور را امتحان کرده است و او نیز گفته های آیر را تایید می کند. همکار آیر نیز در پیامی در وبلاگ خود ضمن تایید ادعای آیر به این نکته اشاره می کند که متاسفانه این مشکل در سیستم عامل لینوکی وجود دارد.
اما یکی از نویسندگان کتابخانه musl در پاسخ به هجمه ایجاد شده می گوید وجود چنین باگی در لینوکس صحت دارد اما اینکه بتوان تنها با این یک خط دستور کل سیستم عامل را از پاشید و دچار مشکل کرد ادعایی غلط است و صحت ندارد. در واقع او اشاره کره است که سیستم عامل لینوکس آن قدر ایمن و مطمئن است که با این دستورهای کوتاه و پیش پا افتاده از پا در نیاید و تسلیم نشود.
اما وی به این نکته نیز اشاره کرده است که مشکل اساسی طراحی سیستم عامل لینوکس این است که وقتی بخشی از این سیستم عامل دچار مشکل می شود، بخش های دیگر نیز قادر به اجرا شدن نخواهند بود و این ضعفی است که آیر سعی کرده است آن را پر رنگ کرده و در معرض نمایش قرار دهد. اما این باگ ربطی به طراحی بخش امنیت سیستم عامل لینوکس ندارد.
تبلیغات متنی
-
زنبورها «ویروسها» را در غذا تشخیص میدهند
-
قهرمانی زودهنگام اینتر در سریآ
-
ترامپ عفو مجدد نتانیاهو را خواستار شد
-
فال روزانه دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
جنجال ستاره فرانسوی در آستانه الکلاسیکو
-
لحظه اصابت صاعقه به یک ساختمان در تبریز
-
فرود اضطراری هواپیمای حامل آقای نخستوزیر در ترکیه
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
شوک جدید تیم ملی به امیر قلعهنویی
-
ایران از عربستان قدردانی کرد
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام میشود
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
ویتکاف: در حال انجام گفتوگو با ایران هستیم
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
چندین محموله سلاح وارد فرودگاه «بنگوریون» شد
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
پیشنهاد دولت برای افزایش دو برابری کالابرگ
-
چند نکته درباره سخنان امام جمعه رشت علیه زنان بیحجاب
-
ادعای ترامپ: پیشنهاد جدید ایران خوب نیست
-
سلام یونایتد به لیگ قهرمانان با شکست رقیب دیرینه
-
ادعای مقام آمریکایی مبنیبر تعطیلی تاسیسات نفتی ایران
-
واکنش یاسر آسانی به پیشنهاد جدید و خبر جدایی
-
ادعای الجزیره درباره محتوای طرح پیشنهادی ایران
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
خبر ناامیدکننده امیرحسین ثابتی درباره اینترنت!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
جنگ از تنگه هرمز به سوپرمارکتها و مراکز خرید رسید
-
داستان یک بیلبورد که آینده قالیباف را پیشبینی کرد
-
حرکات عجیب ترامپ در سخنرانی دیشب سوژه شد
-
مجری فاکسنیوز سلاح جدید انتحاری ایران را معرفی کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
تورم در ایران حتی برای فلافل هم جانشین پیدا کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر