ژنرال عون: آرزوهای مردم لبنان را محقق می کنم
راهپیمائی نارنجی پوشان لبنانی برای اعلام حمایت از ژنرال« میشل عون» رئیس فراکسیون تغییر و اصلاح در پارلمان لبنان و نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور به بهانه «۱۳ اکتبر» سالگرد کشته شدن تعدادی از نظامیان لبنانی راهپیمائی کردند.
خبرگزاری ایرنا: راهپیمائی نارنجی پوشان لبنانی برای اعلام حمایت از ژنرال« میشل عون» رئیس فراکسیون تغییر و اصلاح در پارلمان لبنان و نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور به بهانه «۱۳ اکتبر» سالگرد کشته شدن تعدادی از نظامیان لبنانی راهپیمائی کردند.
این راهپیمائی صبح یکشنبه از چندین مبدا آغاز شد و نارنجی پوشان ( رنگ پرچم حزب جریان آزاد ملی به ریاست «جبران باسیل» وزیر امور خارجه لبنان) در منطقه بعبدا که کاخ ریاست جمهوری لبنان در آنجا واقع است، تجمع کردند.
این راهپیمائی صبح یکشنبه از چندین مبدا آغاز شد و نارنجی پوشان ( رنگ پرچم حزب جریان آزاد ملی به ریاست «جبران باسیل» وزیر امور خارجه لبنان) در منطقه بعبدا که کاخ ریاست جمهوری لبنان در آنجا واقع است، تجمع کردند.
در مسیر راهپیمائی و محل تجمع تلویزیون های بزرگ و بلندگوهائی نصب شده بود تا راهپیمایان که پرچم های لبنان و حزب جریان آزاد ملی را حمل می کردند بتوانند وقایع را نظاره گر باشند و هم سرودهای ملی گوش کنند.
در این راهپیمائی که با عنوان « بدون میثاق ملی، لبنان وجود نخواهد داشت» برگزار شد، ژنرال عون از طریق ویدئو کنفرانس سخنرانی کرد.
جبران باسیل هم در این مراسم شخصا شرکت و سخنرانی کرد.
در آغاز این مراسم همچنین نمایندگان طوائف مختلف اسلامی و مسیحی لبنان سخنرانی کردند.
حزب جریان آزاد ملی که این راهپیمائی را ترتیب داده بود در پایان مراسم برای حمایت از باغداران لبنانی که به علت فروش نرفتن محصولات سیب آنها متضرر شده اند، از راهپیمایان با توزیع سیب پذیرائی کرد تا این مراسم با طعم سیب پایان یابد.
به علت بحران و جنگ در سوریه و نگرانی از حمله های گروه های تروریستی تکفیری امکان صادرات محصولات باغداران و کشاورزان لبنانی از طریق سوریه و مرزهای عراق ، اردن و ترکیه امکان پذیر نیست.
** رویاهای لبنانی ها از زبان جبران باسیل
جبران باسیل در سخنان خود با بیان اینکه « لبنان بدون میثاق ملی و شرایط متساوی برای حیات مسلمانان و مسیحیان ، وجود نخواهد داشت»، بر ضرورت ریشه کنی فساد و تحقق رویای ساختن لبنان تاکید کرد.
وزیر خارجه لبنان با تاکید به اینکه « اجازه نمی دهیم به پناهجویان و آوارگان در لبنان اقامت دائم داده شود»، افزود: رویای ما این است که ژنرال عون در بالکن کاخ ریاست جمهوری بایستد و شعار زنده باد ملت بزرگ لبنان سر دهد در حالی که رهبران لبنانی در کنار او ایستاده اند.
وی تاکید کرد که اگر ژنرال عون رئیس جمهوری لبنان شود همه تفاهم های دو ، سه و یا چهارجانبه را رد خواهد کرد.
جبران باسیل اضافه کرد: رویای ما این است که همه لبنانی ها در کنار هم و به عنوان یک ملت واحد زندگی کنند، مخالف خود را به رسمیت بشناسند و با داعش مخالفت و با همبستگی و همراهی با اندیشه داعشی مقابله کنند.
رئیس حزب جریان آزاد ملی با بیان اینکه « رویای ما برق ، آب ، بیمه ، خدمات اجتماعی و اینترنت و ارتباطات قانونی است»، خاطرنشان کرد: اگر ژنرال عون به عنوان رئیس جمهوری وارد «خانه ملت»( بعبدا - کاخ ریاست جمهوری) شود، حامی ، حاکم و ضامن همه لبنانی ها خواهد بود و نمی پذیریم احدی از آنها خارج از چارچوب ملی قرار گیرد.
** رویاهای مردم لبنان را محقق می کنیم
به گزارش ایرنا، ژنرال عون هم در این مراسم خطاب به مردم لبنان گفت: ما برای دفاع از آزادی ، کرامت و استقلال لبنان مبارزه می کنیم و آرزوی ما ایجاد کشوری قانونگرا با اقتصادی شکوفا و برای تحقق این آرزوهای شما در میدان هستیم.
رئیس فراکسیون تغییر و اصلاح در پارلمان لبنان افزود: نخستین گام برای ساختن لبنان احترام به میثاق ملی، مشارکت عمومی و قانون اساسی و منزوی نکردن احدی است.
ژنرال عون بر انتخاب نمایندگان پارلمان لبنان از طریق یک قانون جدید انتخابات ، بازگشت مهاجران لبنانی به لبنان ، شکوفائی اقتصادی و توسعه متوازن و پایان نیرنگ ها و فریبکاری ها تاکید کرد.
در پایان این مراسم، « پیر رفول» هماهنگ کننده جریان آزاد ملی خطاب به هواداران ژنرال عون گفت که « وعده بعدی ما 31 ماه جاری اکتبر».
روز ۳۱ خرداد ماه ( دهم آبان ماه) قرار است چهل و ششمین جلس پارلمان لبنان برای انتخاب رئیس جمهوری لبنان تشکیل شود.
اکنون برخی محافل سیاسی و رسانه ای لبنان با توجه به تشدید تحرکات و رایزنی های سیاسی در داخل و خارج لبنان با محوریت « سعد حریری» رئیس حزب جریان المستقبل نسبت به انتخاب ژنرال عون در این جلسه خوشبین هستند اما برخی هم مانند « اشرف ریفی» وزیر مستعفی دادگستری این خوشبینی را توهم می خواند و معتقد است که در این روز رئیس جمهوری لبنان انتخاب نخواهد شد.
تبلیغات متنی
-
حضور شرکتکننده عشق ابدی در تجمعات امشب تهران
-
واکنش سازمان ملل به درگیری تازه ایران و آمریکا
-
پیام حنظله درباره حمله به سامانه پدافندی امارات
-
در نزدیکی محل اقامت ترامپ تیراندازی شد
-
پاسخ ترامپ به ادعای نقض آتشبس توسط ایران
-
صداوسیما محاصره دریایی امارات را اعلام کرد
-
هیات داوران کن ۲۰۲۶ معرفی شدند
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
ادعای تازه و خبرساز امارات درباره حمله ایران
-
خارجی استقلال در راه بازگشت به تهران
-
صداوسیما: آمریکا مقصر اتفاق امروز در امارات بود
-
زمان واریز کالابرگ اعلام شد
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
روسیه با اوکراین اعلام آتشبس کرد
-
ادموند بزیک در پرسپولیس پست گرفت
-
در نزدیکی محل اقامت ترامپ تیراندازی شد
-
پاسخ ترامپ به ادعای نقض آتشبس توسط ایران
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
آمادهباش در اسرائیل و بحرین برای حمله احتمالی
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
اطلاعیه سنتکام درباره عملیات نظامی در تنگه هرمز
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
اماراتیها از آمریکا و اسرائیل کمک خواستند
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
امارات مدعی حمله ایران به بندر فجیره شد
-
فعال شدن پدافند هوایی امارات در پی تهدید موشکی
-
قطر، حملات ایران در تنگه هرمز را محکوم کرد!
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
من عاشق جمهوری لبنان هستم، یکقطعه بهشته