تغييرات خوب اما ديرهنگام
احمد خرم - فعال سياسي در روزنامه شرق نوشت: در رابطه با تغييراتي كه در كابينه دولت يازدهم اتفاق افتاده است بايد گفت؛ اگرچه اين تغييرات لازم بود اما زمان آن مناسب نبود و براي اين اقدام كمي دير شده است. يك كابينه براي چهار سال انتخاب ميشود. واقعيت اين است كه در پايان سال اول مشخص ميشود وزير چه مشيي دارد.
احمد خرم - فعال سياسي در روزنامه اعتماد نوشت: در رابطه با تغييراتي كه در كابينه دولت يازدهم اتفاق افتاده است بايد گفت؛ اگرچه اين تغييرات لازم بود اما زمان آن مناسب نبود و براي اين اقدام كمي دير شده است. يك كابينه براي چهار سال انتخاب ميشود. واقعيت اين است كه در پايان سال اول مشخص ميشود وزير چه مشيي دارد.
اهل عقبگرد و واپسگرا است يا مدير وضع موجود است؛ مدير بهبود است يا مدير تحول. مدير واپسگرا شرايط را به عقب برميگرداند و مدير وضع موجود هم شرايط را به همان نحوي كه تحويل گرفته حفظ ميكند. اما مدير بهبود فاكتورهاي اساسي هر بخش را رو به رشد ميبرد ومدير تحول هر روش و سياست كهنه را تغيير ميدهد. به همين خاطر هم پيش روي اين نوع مديران بيش از همه مقاومت صورت ميگيرد.
فكر ميكنم مديران تغيير يافته مديران حفظ وضع موجود بودند و برخلاف برخي ديدگاه اين تصميم در اثر فشار مجلس يا مخالفان دولت نبوده است. اطلاع دارم كه اين تغييرات با تصميم خود رييسجمهور انجام شده است. اما واقعيت اين است كه اين كار بايد در پايان سال اول كار دولت يا در نهايت در سال دوم آن انجام ميشد در حالي كه شاهديم اين تغييرات با تاخير و در ماههاي پاياني كار دولت صورت ميگيرد.
درست است كه در سال اول و دوم كار دولت مجلس چندان موافق و همسو با سياستهاي دولت نبود اما به هر حال بايد توجه داشت دولت از مديران با عملكرد منفي يا خنثي لطمه ميبيند. مديران دولتي اگر مدير تحول نيستند در بدترين حالت بايد مديران بهبود باشند. من معتقدم امكان تغيير اين وزرا در سال اول و دوم كار دولت وجود داشت چرا كه ما مدير كم نداريم و رييسجمهور ميتوانست از چهرههاي جديدتر استفاده كند. متاسفانه ما از مديرانمان تا جان دارند استفاده ميكنيم و بعد آنها را كنار ميگذاريم و از تجربه مديران گذشته استفاده نميكنيم. در حالي كه دولت ميتوانست از چهرههاي جوان به عنوان وزير استفاده كند و مديران با تجربه را به عنوان مشاور در كنار آنها به كار بگيرد.
هرچه هست اين اتفاق نيفتاد در حالي كه اين تغييرات قرار بود عيد انجام شود اما نشد. به علاوه فقط قرار نبود در اين سه وزارتخانه باشد و قرار بود وزراي اقتصادي هم عوض شوند. اما ظاهرا دولت تصور كرده است تك رقمي كردن نرخ تورم يك شق القمر بوده و به همين دليل وزرا و معاونيني كه در اين تكرقميكردن تورم نقش داشتند را تغيير نداد. در حالي كه تورم به قيمت ركود كشنده پايين آمد. لزومي نداشت آنقدر تورم پايين بيايد و اتفاقا لازم بود تا در مدت زمان بيشتري اين تورم را تكرقمي ميكردند.
در حالي كه با عملكرد بخش اقتصادي دولت، تورم يك طرفه پايين كشيده شد و در اين رابطه انقباضي برخورد شده و ركود افزايش پيدا كرد. الان در هر خانه حداقل دو سه فارغالتحصيل بيكار وجود دارد. اين براي جامعه كشنده است و جامعه را افسرده ميكند. به همين دليل بايد اشتغال را محور اصلي فعاليتها قرار دهند. با اين حال وزراي اقتصادي دولت با وجود اينكه قرار بود تغيير كنند اما تغيير نكردند و در عوض يكباره وزراي فرهنگي تغيير كردند. اميدوارم رييسجمهور دليل اين اقدام را به مردم توضيح دهد.
اما درباره وزراي تغيير كرده و جانشينان آنها هم معتقدم هر سه وزير تبديل به احسن شدهاند و از اين بابت از رييسجمهور بايد تشكر كنيم. اما اي كاش اين تغييرات زودتر از اينها اتفاق ميافتاد.
تبلیغات متنی
-
نخستین تصویر از بهنوش طباطبایی در «گیس»
-
بیمه برای این موتورسواران اجباری شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
گرانترین بازیکن فوتبال ایران چه کسی است؟
-
اظهارات تازه یک نماینده مجلس درباره انتقال اورانیوم ایران
-
نعیمه نظامدوست: حرومزاده خیلی وقته فحش نیست
-
شرط عجیب مسی برای پیوستن به گالاتاسرای
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
حمله محمد مهاجری به مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که هزینه میتراشید؟
-
۵ ترفند فوری برای مقابله با اضطراب در لحظه
-
رازهای درون اشیا: تصاویری از برش وسایل که هرگز ندیدهاید
-
طلا باز هم به شدت سقوط کرد
-
مراکز امداد خودرو پارس خودرو در تهران
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
طلا باز هم به شدت سقوط کرد
-
رئیس قوه قضاییه: زمان پهلوی مردم تحقیر شدند
-
مبلغ کالابرگ ماه رمضان رسماً اعلام شد
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
خطخطی صداوسیما روی اعصاب مردم اتفاق اصلی یکشنبه بود
-
اسرائیل برای توافق ایران و آمریکا سه شرط گذاشت!
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
سه برش ناب از سوگ که در سینمای ایران دیدهایم
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر