۴۱۲۹۸۵
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

۳ وزیر پیشنهادی به فراکسیون امید می‌روند

وزرای پیشنهادی دولت سه‌شنبه هفته آتی برای آخرین دفاعیات خود و توضیح برنامه‌ها به جلسه فراکسیون امید می‌روند.

خبرگزاری فارس: نشست شورای مرکزی فراکسیون امید سه‌شنبه هفته آتی(۱۱آبان ماه ۹۵) برگزار می‌شود.

در این جلسه قرار است فخر الدین احمدی دانش آشتیانی، سیدرضا صالحی امیری و مسعود سلطانی‌فر بعنوان وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان حضور پیدا کنند.

فراکسیون امید پس از برگزاری این جلسه و استماع نظرات سه وزیر پیشنهادی و ارائه برنامه‌ها، به جمع‌بندی و تصمیم‌گیری رسیده و موضع خود را نسبت به وزرا اعلام می‌کند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج