روحانی: ۱۳ آبان نماد مبارزه با استعمار است
رئیس جمهوری، حرکت امام (ره) و روحانیت در مبارزه با استعمار را از افتخارات بزرگ حوزه خواند و تاکید کرد ۱۳ آبان که روز تاریخی تبعید حضرت امام(ره) به سبب مخالفت با کاپیتولاسیون بود، نماد مبارزه با استعمار خارجی در کنار مبارزه با استبداد داخلی است.
پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری: حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی شامگاه سه شنبه و در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: پیوند مردم، دانشجویان و دانش آموزان با نهضتی که حضرت امام خمینی (ره) آغاز کرد، عکس العمل طبیعی ملت در برابر استکبار و استبداد بود و ۱۳ آبان را به جنبش ملی و اجتماعی علیه مظاهر استعمار تبدیل کرد.
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با اشاره به اهتمام رهبر معظم انقلاب به موضوع آسیب های اجتماعی اعلام کرد که وظایف شورای اجتماعی کشور در چارچوب سیاستهای شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری می شود.
دکتر روحانی افزود: خوشبختانه بر اساس گزارش شورای اجتماعی با اقدامات انجام شده، رشد برخی از آسیب های اجتماعی متوقف شده و یا کاهش یافته است.
رئیس جمهوری در ادامه به موضوع رای اعتماد مجلس به سه وزیر پیشنهادی اشاره و از ریاست محترم مجلس شورای اسلامی و دقت نظر نمایندگان در روند بررسی ها تشکر کرد.
دکتر روحانی تایید انتخاب رئیس جمهوری توسط نمایندگان ملت را مشروعیتی مضاعف و سرمایه و مسئولیتی سنگین برای خدمت بیشتر به مردم دانست.
رئیس جمهوری از تلاش های صادقانه آقایان جنتی، دکتر فانی و دکتر گودرزی در دوران عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی و تصدی مسئولیت وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان تقدیر و برای دکتر صالحی امیری، دکتر احمدی دانش آشتیانی و آقای سلطانی فر آرزوی موفقیت کرد.
دکتر روحانی در بخش دیگری از سخنان خود تلاش در جهت رونق اقتصادی، سرمایه گذاری و تعامل در حوزه فناوری را مهمترین اقدام برای جذب نخبگان برشمرد و بر ضرورت پالایش مقررات دست و پاگیر و در عین حال تعیین مقررات و تسهیلات ویژه برای حمایت از نخبگان تاکید کرد.
در این جلسه، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و رئیس بنیاد نخبگان گزارشی از وضعیت نخبگان کشور ارائه کرد که براساس آن، با اقدامات و حمایت های این بنیاد تعداد زیادی از نخبگان و دانشجویان ایرانی دانشگاه های برتر دنیا در رشته های مختلف به کشور بازگشته و جذب مراکز علمی و پژوهشی و شرکتهای دانش بنیان شده اند.
اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه بر ضرورت سوق دادن و تسهیل مقررات جذب نخبگان و استعدادهای برتر در مراکز علمی و تخصصی و شرکتهای دانش بنیان تاکید کردند.
در ادامه این جلسه همچنین ضمن تاکید برلزوم حذف مقررات زائد در مجموعه های دانشگاهی و علمی، بنیاد ملی نخبگان با همکاری سایر دستگاه ها موظف شدند حمایت های مادی و معنوی را از نخبگان و استعدادهای درخشان به عمل آورند تا جریان نخبگی به سمت شرکتهای دانش بنیان و درنهایت خلق ثروت سوق یابد.
مسائل مربوط به کتاب و کتابخوانی و روابط حاکم بر چاپ و نشر کتاب در ادامه این جلسه مورد بحث و تبادل نظر اعضا قرار گرفت و بر اهتمام بیشتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی بخصوص در زمینه کتاب کودک و نوجوان تاکید شد.
تبلیغات متنی
-
ستاره خارجی لیگ برتر از ایران رفت
-
مبلغ کالابرگ ماه رمضان رسماً اعلام شد
-
رامین از دویدن زیر پل و وسط خیابان راحت شد!
-
زوج ایدهآل اوسمار در پرسپولیس شکل گرفت
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
نماینده جدید ترامپ در عراق مشخص شد
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
ریزش همزمان بازارهای جهانی نفت، طلا و بیت کوین
-
کیهان پرونده مهران مدیری را بست
-
نقص بزرگ جنگنده سوخو ۳۵ فاش شد
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
تغییر چهره باورنکردنی جانی دپ در نقش اسکروج
-
بانک کتاب کنکور در ماز مارکت
-
پدر سید حسن نصرالله درگذشت
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
مبلغ کالابرگ ماه رمضان رسماً اعلام شد
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
خطخطی صداوسیما روی اعصاب مردم اتفاق اصلی یکشنبه بود
-
اسرائیل برای توافق ایران و آمریکا سه شرط گذاشت!
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
سه برش ناب از سوگ که در سینمای ایران دیدهایم
-
پیام لیندسی گراهام به ترامپ درباره ایران
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
بازیگر سریال ستایش از تلویزیون خداحافظی کرد
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
تو خوب