فلای تودی - بالا استیکی
۴۱۷۳۸۷
۱ نظر
۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۰۳
پ

واکنش کواکبیان به اقدام اوباما علیه ایران

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ظلم چه به صورت اختلاس و فساد مالی و چه به صورت فیش‌ها و املاک نجومی و چه در سطح جهانی و منطقه‌ای در قالب کینه‌توزی‌های آمریکا و جنایت‌های آل سعود در یمن و یا ددمنشی‌های داعش در عراق و سوریه برای ما فرقی ندارد و باید با همه ابعاد آن مبارزه کنیم.

خبرگزاری ایسنا: مصطفی کواکبیان که در مراسم نماز جمعه حسن‌آباد بخش فشافویه شهرری با حضور گسترده مردم حسن آباد و مسوولان شهرستان ری و بخش فشافویه سخن می‌گفت، با اشاره به سالروز ۱۳ آبان، تبعید امام خمینی (ره)، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز مبارزه با استکبار جهانی اظهار داشت: آقای اوباما بداند که هرگز ملت سرافراز ایران اسلامی به دنبال سازش و برقراری رابطه با آمریکا نیست، بنابراین تمدید قانون وضعیت اضطراری و فوق العاده علیه ایران صرفا نمایانگر تداوم کینه‌توزی و زیاده‌خواهی آمریکایی‌هاست و هیچ‌گاه زمینه‌ساز عقب‌نشینی ما نخواهد بود بلکه موجب تداوم مبارزه ملت ایران علیه آمریکا به عنوان سردمدار مستکبران جهانی و شیطان بزرگ خواهد بود.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری با اشاره به روایتی از امام حسین (ع)ف اصلاح امور و برقراری عدالت و اجرای شریعت الهی و دفاع از مظلومان و مبارزه با استکبار و ظلم ظالمان را استمرار سیره سیدالشهدا دانست و گفت: ظلم چه به صورت اختلاس و فساد مالی و چه به صورت فیش‌ها و املاک نجومی و چه در سطح جهانی و منطقه‌ای در قالب کینه‌توزی‌های آمریکا و جنایت‌های آل سعود در یمن و یا ددمنشی‌های داعش در عراق و سوریه برای ما فرقی ندارد و باید با همه ابعاد آن مبارزه کنیم.

این نماینده مجلس با اشاره به وجود شهرک بزرگ صنعتی و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و بزرگترین دامداری در بخش فشافویه، نسبت به پیگیری مشکلات این بخش تاکید کرد و در زمینه اجرای کمربندی مصوب هیات دولت و حل مشکل آب که از سوی امام جمعه حسن آباد مطرح شد قول مساعد داد.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خوب از اب گل الود ماهی میگیرید..اگه مردم ثروت نداشته باشن..تمام شرایط ویژه اقتصادی برای شماست .تا هر طرحی باشه اولویت برا شما وام کم بهره بگیرید و سرمایه گذاری کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج