چند افغانی در کشور تحصیل می کنند؟
دهقانی ضمن اشاره به ادامه کمک های ایران به این آوارگان، از جمله در حوزه های آموزشی و خدمات پزشکی گفت، در سال جاری حدود چهارصد هزار دانش آموز و دانشجوی افغانستانی، در مدارس و دانشگاه های ایران به تحصیل مشغول هستند و حتی در برخی مناطق، تعداد افغان های دریافت کننده خدمات پزشکی از ایرانیان بیشتر است.
خبرگزاری ایرنا: سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل با اشاره به تلاش گروه های تروریستی برای جلوگیری از بازگشت وضعیت عادی به افغانستان تاکید کرد، همکاری با دولت وحدت ملی افغانستان، تقویت همکاری های دو جانبه و حفظ امنیت این کشور اولویت مهم جمهوری اسلامی ایران است.
«غلامحسین دهقانی» سفیر و معاون نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نشست مجمع عمومی این سازمان که به منظور بررسی وضعیت افغانستان برگزار شد با اشاره به دامنه نا امنی ها و بی ثباتی ها در این کشور، هدف گروه های تروریستی نظیر طالبان و داعش در افغانستان را جلوگیری از بازگشت این کشور به وضعیت طبیعی و قرار گرفتن در مسیر صلح و توسعه دانست.
دهقانی با اشاره به حملات وحشیانه گروه های تروریستی در افغانستان در سال گذشته، به بمب گذاری دوم مرداد سال جاری در جریان یک تظاهرات مسالمت آمیز در کابل که به کشته شدن ده ها نفر از اقلیت هزاره منجر شد، اشاره کرد و آن را خونبارترین حادثه افغانستان پس از سال ۲۰۰۱ نامید.
وی ضمن هشدار نسبت به قدرت گرفتن گروه داعش و طیف دیگری از سازمان های تروریستی، از قبیل حرکت اسلامی ازبکستان (در شمال) و جنبش اسلامی ترکستان شرقی، به عنوان تهدیدات امنیتی نوظهور در افغانستان، خواستار تلاش جامعه بین الملل در حمایت از این دولت شد.
سفیر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تقویت همکاری با افغانستان را اولویت جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: موافقت نامه سه جانبه توسعه بندر چابهار میان ایران، افغانستان و هندوستان، سفر مقامات دو کشور در خصوص همکاری در حوزه های زیرساختی، امنیت مرزها و مقابله با تروریسم، حضور اتباع افغانستان در ایران، برگزاری پنجمین کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در مرداد ماه سال جاری در تهران، پروژه راه آهن خواف - هرات، راه آهن فراه و ساخت پل دوم روی رودخانه هیرمند از جمله همکاری های دو کشور در سال جاری است.
دهقانی بار دیگر قاچاق مواد مخدر را تهدید واقعی برای منطقه دانست و خواستار برخورد قاطع و فراگیر جامعه بین المللی با این معضل شد و شرط موفقیت در این زمینه را افزایش تعهدات مالی بین المللی، تلاش دولت افغانستان، دفتر مقابله با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد بیان کرد.
وی با اشاره به حضور پناهجویان افغانستانی در ایران به مشارکت کشورمان در کمیسیون سه جانبه برای تسهیل بازگشت داوطلبانه، تدریجی، توام با امنیت و با احترام آنها به کشورشان، خواستار کمک به این گروه در جامعه افغانستان شد.
دهقانی ضمن اشاره به ادامه کمک های ایران به این آوارگان، از جمله در حوزه های آموزشی و خدمات پزشکی گفت، در سال جاری حدود چهارصد هزار دانش آموز و دانشجوی افغانستانی، در مدارس و دانشگاه های ایران به تحصیل مشغول هستند و حتی در برخی مناطق، تعداد افغان های دریافت کننده خدمات پزشکی از ایرانیان بیشتر است.
دهقانی بر حمایت کشورمان از تقویت امنیت، ثبات و توسعه همه جانبه در افغانستان و فعالیت آژانس های مرتبط با سازمان ملل متحد در توسعه و بازسازی افغانستان با موافقت و هماهنگی با دولت آن کشور تاکید کرد.
تبلیغات متنی
-
جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات یک فرمانده
-
چند نکته که سفر عراقچی به چین را حساس میکند
-
نطق تازه صدراعظم آلمان درباره ایران جلبتوجه کرد
-
پخش لحظه حمله به پل b۱ کرج از نمای نزدیک
-
بلومبرگ: یک نفتکش ایرانی از محاصره آمریکا عبور کرد
-
بندهای قطعنامه آمریکا و ۵ کشور عربی علیه ایران اعلام شد
-
تاج برای حضور در جامجهانی تضمین خواست
-
تحرکات تازه برای پایان آتشبس آمریکا با ایران
-
«بدنام» با تکیه بر موازین شرعی یکی از اخلاقیترین سریالهای نمایش خانگی است
-
درخواست پاکستان از ایران و آمریکا در پی تنش اخیر
-
اولین خروجی تابستانی استقلال مشخص شد
-
دستور بازداشت عامل حادثه امروز در تهران صادر شد
-
پیام قرارگاه خاتم درباره حمله احتمالی امارات به ایران
-
پزشکیان: خواسته آمریکا از ایران، غیرممکن است
-
بالاترین دمای سال در این استان ثبت شد
-
نطق تازه صدراعظم آلمان درباره ایران جلبتوجه کرد
-
بندهای قطعنامه آمریکا و ۵ کشور عربی علیه ایران اعلام شد
-
تحرکات تازه برای پایان آتشبس آمریکا با ایران
-
پیام قرارگاه خاتم درباره حمله احتمالی امارات به ایران
-
۲ عاملی که ممکن است پشت حملات به امارات باشد
-
واکنش رسمی به شایعات اختلاف پزشکیان و سپاه
-
ماجرای قتلی که در ساعات اخیر خبرساز شد
-
ادعای تازه آمریکا درباره احتمال حمله زمینی به ایران
-
ترامپ: ایران میخواهد به توافق برسد
-
ایلان ماسک، تیک آبی اسماعیل بقائی را حذف کرد
-
ادعای اکسیوس درباره احتمال ازسرگیری جنگ
-
توئیت عجیب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس!
-
ادعای امارات مبنیبر حملات مجدد ایران
-
هشدار امنیتی آمریکا به شهروندان خود در این کشور
-
ادعای هگست در مورد زمان پایان آتشبس با ایران
-
جمله خبرساز ترامپ درباره زمان پایان جنگ با ایران
-
اولین واکنش ایران به احتمال حمله در ساعات آینده
-
تصاویری از درگیری امروز ایران با ناوشکن آمریکا
-
دو شغلی که این روزها پرطرفدار شده است
-
نطق تازه و شبانه ترامپ درباره ایران خبرساز شد
-
واکنش شبکه خبر درباره حمله به تاسیسات پتروشیمی امارات
-
سه زن بالای ۵۰ سال سینمای ایران که این روزها بیننده دارند
-
بعد از امارات، عمان نیز هدف حمله قرار گرفت
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
اقدام تازه و هماهنگ آمریکا و کشورهای عربی علیه ایران
-
پاسخ ترامپ به ادعای نقض آتشبس توسط ایران
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
تصاویری از انفجار در امارات پس از اصابت پرتابه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
انها حتما باسواد می شوند در اینده به کشورشان خدمت می کنند