۴۲۷۲۴
۲ نظر
۵۰۱۲
۲ نظر
۵۰۱۲
پ

لغو یک‌ جانبه روادید مصری‌ ها توسط ایران

علی اکبر صالحی با اشاره به توافق جدید ایران و مصر اظهار داشت: روادید شهروندان مصری، تجار و توریست‌ها به طور یکجانبه و از ماه آینده از طرف ایران لغو می‌شود.

خبرگزاری فارس: علی اکبر صالحی با اشاره به توافق جدید ایران و مصر اظهار داشت: روادید شهروندان مصری، تجار و توریست‌ها به طور یکجانبه و از ماه آینده از طرف ایران لغو می‌شود.

علی‌اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری های اسلامی و در جمع خبرنگاران با اشاره به روابط رو به گسترش ایران و مصر گفت: این چهارمین باری است که در طول ماه‌های اخیر به مصر می‌آیم.

وی با اشاره به توافق جدید ایران و مصر اظهار داشت: در اینجا اعلام می‌کنم که روادید شهروندان مصری، تجار و توریست‌ها به طور یکجانبه و از ماه آینده از طرف ایران لغو می‌شود.

وی در توضیح این مطلب گفت: شهروندان مصری از ماه آینده می‌توانند بدون ویزا به ایران سفر کنند.

وزیر امور خارجه با اشاره به نشست سه‌ جانبه ایران، مصر و ترکیه اظهار داشت: این نشست نتایج بسیار خوبی داشته و انشاءالله وزیر امور خارجه مصر نتایج را به زودی اعلام خواهد کرد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    یعنی ما برای رفتن باید از اونا اجازه بگیریم ولی اونا هر وقت خواستن می توانند بیایند ؟!!!! ؟؟؟؟؟

  • بدون نام

    اینطوری به نفع کشور ماست بفهم چون این طوری راحت میان و ارز وارد کشور میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج