۴۳۱۰۴۵
۸ نظر
۵۰۰۷
۸ نظر
۵۰۰۷
پ

سپاه به دختران محروم دم‌ بخت جهیزیه می‌دهد

رئیس کمیته امداد با اعلام خبر انعقاد قرارداد این کمیته با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دو بعد مسکن و معیشیت، جزئیاتی از این قرارداد را که منجر به تحول بزرگی در این بخش خواهد شد، تشریح کرد.

خبرگزاری تسنیم: رئیس کمیته امداد با اعلام خبر انعقاد قرارداد این کمیته با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دو بعد مسکن و معیشیت، جزئیاتی از این قرارداد را که منجر به تحول بزرگی در این بخش خواهد شد، تشریح کرد.

سید پرویز فتاح با اعلام خبر انعقاد قرارداد میان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته امداد در تشریح جزئیات این همکاری اظهار داشت:‌ کمیته امداد هیچ وظیفه عمرانی ندارد و تنها وظیفه‌ای که در این بخش داریم، ساخت مسکن برای محرومان بوده و مابقی کارهای ما از جنس حمایت از مددجویان است، لذا بر اساس قرارداد تدوین شده مقرر شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بُعد معیشتی و مسکن محرومان، با ما همکاری گسترده‌ای داشته باشد.

وی با تقدیر از همکاری سپاه برای بهبود معیشت محرومان و ساخت مسکن برای مددجویان در مناطق محروم خاطرنشان کرد: سپاه نه‌تنها بابت این همکاری هیچ پولی از ما مطالبه نکرده بلکه هزینه‌های اجرایی را نیز متقبل شده و کمک‌هایی را نیز در این دو بخش به ما ارائه داده است.

رئیس کمیته امداد افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است سپاه تا پایان سال جاری و در مرحله اول، ساخت ۵۴۰۰ مسکن روستایی در ۶ استان را به اتمام رساند و به‌دنبال قرارداد امضاشده فی‌مابین مقرر شده تا ۲۰ هزار واحد مسکونی دیگر در وهله بعد ساخته و تحویل شود.

فتاح خاطرنشان کرد: علاوه بر ساخت مسکن برای مددجویان، نیز بر اساس قرارداد منعقد شده بین سپاه و کمیته امداد قرار است تا سپاه پاسداران به تهیه جهیزیه مددجویان نیز ورود کرده و با بهره‌مندی از تولیدات ساخت داخل، شاهد تحول عظیمی در این بخش باشیم که قطعاً در آینده نزدیک خبرهای تکمیلی از این بخش به اطلاع مددجویان و مردم خواهد رسید.

وی در پایان همکاری کمیته امداد و سپاه را بسیار مثبت و همسو دانست که به بهبود وضعیت معیشت و کمک به محرومان منجر خواهد شد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • fafa

    کاش سپاه یه کاری هم واسه پسر هایی بکنه که قصد ازدواج دارن ولی بیکارن . بیکاری بد دردیه خدا باعث و بانیش رو نابود کنه .

  • بدون نام

    چه ربطی به کمیته امداد داره

  • بدون نام

    بهترین کار است دستشون درد نکن ممنون

  • بدون نام

    سپاه میدهد دولت چکار میکنه پس

  • بدون نام

    کار بسیار خوبی است اما بهتر است هر کس کار خودشو بکنه واقعا بنیاد مستضعفان چی کار میکنه و یا پرونده بنیاد مسکن با شکست بسته شد.

  • بدون نام

    این سازمان شده مثل کارت پارک مگه چقدر فقیر تومملکت هست

  • بدون نام

    مملکت و بدن دست سپاه الآن گلستان بود هرجا سپاه بوده موفقیتم بوده
    از این دولت خیری نیست

  • بدون نام

    درووود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج