لاوروف:
بازسازی مناسبات روسیه و آمریکا دشوار است
وزیر امور خارجه روسیه با اشتباه خواندن راهبردهای ضدروسی چند سال گذشته آمریکا، اعلام کرد: بازسازی همکاری های واشنگتن و مسکو هدف دشواری است و نیاز به تلاش های گسترده دو طرف دارد.
خبرگزاری ایرنا: سرگئی لاوروف در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی کوریره دلاسرا که امروز (پنجشنبه) در خبرگزاری ایتارتاس منتشر شد، گفت: برای رفع پیامدهای مخرب سیاست های ضدروسی دولت باراک اوباما نیاز به تلاش ها و اقدام های جدی احساس می شود.
وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: پیش از این نیز ولادیمیر پوتین اعلام کرده است که مسکو به نوبه خود برای پیمودن راه بازگشت روابط روسیه و آمریکا به سطح پایدار آماگی دارد. بر این باوریم که وضعیت امور جهانی از جمله حفظ ثبات و امنیت راهبردی و همچنین حل موثر مسائل مهم بین المللی تا حد زیادی به چگونگی روابط دو کشور بستگی دارد.
وی افزود: بدیهی است، برنامه دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا برای توسعه همکاری ها با روسیه را که در مبارزات انتخاباتی اعلام کرد، مثبت ارزیابی می کنیم و به نوبه خود برای آغاز مذاکرات واقع بینانه در عرصه دوجانبه و جهانی بر اساس احترام متقابل و برابری، توجه به منافع هم و خودداری از مداخله در امور داخلی دو کشور آمادگی داریم.
لاوروف همچنین با اشاره به گفت وگوی تلفنی 25 آبان ماه رئیس جمهوری روسیه و ترامپ، یادآوری کرد: دو طرف بر آمادگی خود برای تلاش به منظور خارج کردن روابط دو کشور از وضعیت بحرانی کنونی و همکاری در مسائل مهم بین المللی از جمله مقابله با تهدیدهای تروریستی تاکید کردند.
وزیر خارجه روسیه در باره ادعاهای مطرح شده مبنی بر مداخله مسکو در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و حمله هکری به حزب دمکرات پشتیبان نامزد رقیب ترامپ، گفت: ادعاهای بسیار زیادی با عنوان عملیات هکرهای روسی و دیگر اتهام های واهی به روسیه در رابطه با انتخابات مطرح شد و جالب اینکه آنها که در دوره انتخابات به روسیه هراسی در آمریکا دامن می زدند، اکنون سکوت کرده اند.
لاوروف افزود: آنها به هیچ یک از وعده های خود برای ارائه شواهد دال بر مداخله روسیه در انتخابات آمریکا عمل نکردند که نشان می دهد، تمامی ادعاهای ضدروسی واهی بوده و برای رسیدن به اهداف سودجویانه سیاسی طرح شده است.
وزیر خارجه روسیه در پایان گفت: امیدواریم دولت آینده آمریکا اشتباهات حکومت اوباما را تکرار نکند و هدفمندانه روابط مسکو و واشنگتن تخریب نشود.
ترامپ در جریان رقابت های انتخاباتی، افزون بر تحسین پوتین به عنوان یک رهبر قدرتمند در برابر اوباما، مواضع دوستانه در برابر روسیه را حتی به مسائل بین المللی کشاند و تعامل همراه با کاهش تنش بین واشنگتن و مسکو را سودمند خواند.
اکنون راهیابی ترامپ به کاخ سفید، امیدها را برای احیای روابط روسیه و آمریکا که در دوره دوم ریاست جمهوری باراک اوباما به پائین ترین سطح از زمان فروپاشی شوروی (سال ۱۹۹۱) رسیده، افزایش داده است.
ویتالی چورکین نماینده دائمی روسیه در سازمان ملل 25 مهرماه اعلام کرد: روابط مسکو و واشنگتن به پایین ترین سطح و دوره جنگ سرد رسیده و وضع کلی بسیار بد و بدترین از سال 1973 (شوروی) است.
روابط واشنگتن و مسکو از سال ۲۰۱۴ در سه محور گسترش نفوذ نظامی ناتو بوِیژه آمریکا نزدیک و حتی هم مرز روسیه در شرق اروپا، دریای بالتیک و اوضاع سوریه تیره شده است.
از سوی دیگر، آمریکا و اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۴ با طرح اتهام دخالت روسیه در درگیری های شرق اوکراین و کمک به مخالفان دولت این کشور، مجموعه ای از تحریم های گسترده اقتصادی و مالی ضدروسی را وضع کرده اند که واکنش متقابل مسکو را در پی داشته است.
تبلیغات متنی
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
واکنش عارف به افزایش قیمت خودسرانه ایرانخودرو
-
نطق تازه ترکیه درباره حمله نظامی آمریکا به ایران
-
عکس توجهبرانگیز از منوچهر هادی در جشنواره فجر
-
قطع همکاری محترمانه پرسپولیس با یک عضو مشکوک
-
تماس ناگهانی فرانسه با قطر درباره ایران
-
طرز تهیه ترشی به با طعم عالی و خوشمزه
-
نکته توجهبرانگیز حامد لک درباره اشتباه صداوسیما
-
زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
طرح جالب یک روزنامه برای جانباختگان حوادث دیماه
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
حضور بازیگر زن زخمکاری در جشنواره فجر جلبتوجه کرد
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
مهناز افشارِ ۲۵ ساله در کنار محمدرضا گلزار
-
درخواست فوری برای برکناری رئیس صداوسیما
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
اطلاعیه درباره علت مرگ مشکوک دو دانشجوی پزشکی
-
ماجرای چند نام تکراری در فهرست اعلامی دولت از جانباختگان
-
پیغام جدیدی که از آمریکا به ایران مخابره شد
-
بخشی از واکنش ترامپ به صحبتهای امروز رهبر انقلاب
-
اقدام معنادار عراق با رونمایی از یک شهر موشکی
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
مهدی قایدی جلوی خنده مجری شبکه افق را گرفت
-
موج تازه برف و باران شدید در راه است
-
آغاز پروازهای شرکت هواپیمایی هلند به خاورمیانه
-
شجاع خلیلزاده امشب دوباره به صدر اخبار رفت
-
آرایش نظامی پایگاههای آمریکا در منطقه تغییر کرد!
-
شروط عراقچی برای توافق با آمریکا اعلام شد
-
اقدام معنادار زننده سوپرگل این هفته لیگ برتر
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
کریسمسِ صداوسیمای ایران تا ابد عزادار شد
-
احکام برخی دستگیرشدگان اعتراضات اخیر صادر شد
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
خواننده و مجری سرشناس ترکیه درگذشت
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
یک سامانه بارشی قوی در آستانه ورود به کشور
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
موضع عربستان درباره جنگ با ایران ۱۸۰ درجه تغییر کرد
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
پیام شهاب حسینی به پدر و مادرِ ایلیا دهقانی
-
رسانه قالیباف خواستار اخراج بازیکن استقلال شد
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر