زند وکیلی، علی سنتوری می شود؟
درباره خواننده جوانی که امسال توانست بازار موسیقی سنتی پاپ را با کنسرت هایش تسخیر کند و صدای گرمش طرفداران زیادی پیدا کرده است.
روزنامه هفت صبح: درباره خواننده جوانی که امسال توانست بازار موسیقی سنتی پاپ را با کنسرت هایش تسخیر کند و صدای گرمش طرفداران زیادی پیدا کرده است.
هفته گذشته ویدئویی از علی زند وکیلی در اینستاگرام و شبکه های اجتماعی پخش شد که او را در حال زدن سنتور و یکی از قطعات فیلم «سنتوری» مهرجویی نشان می داد. چند روز قبل ترش دوباره دعوا بین مهرجویی و چاوشی بالا گرفته بود و حتی پادرمیانی های شوخ و شنگ محمدرضا شریفی نیا هم که گفته بود چاوشی ناز کرده و حتی برای «سنتوری ۲؛ مرد پاییزی» می خواهند هم بی نتیجه ماند.
چاوشی خیلی محکم گفت که حاضر نیست در فیلم مهرجویی حاضر شود و مهرجویی هم تاکید کرد اصلا از او دعوتی برای خواندن در قسمت جدید فیلم «سنتوری» به عمل نیامده. همه اینها باعث شد دیدن آن ویدئو، مخاطبان را به صرافت بیندازد که شاید علی زند وکیلی گزینه جایگزین محسن چاوشی برای فیلم مهرجویی باشد.
هفته گذشته ویدئویی از علی زند وکیلی در اینستاگرام و شبکه های اجتماعی پخش شد که او را در حال زدن سنتور و یکی از قطعات فیلم «سنتوری» مهرجویی نشان می داد. چند روز قبل ترش دوباره دعوا بین مهرجویی و چاوشی بالا گرفته بود و حتی پادرمیانی های شوخ و شنگ محمدرضا شریفی نیا هم که گفته بود چاوشی ناز کرده و حتی برای «سنتوری ۲؛ مرد پاییزی» می خواهند هم بی نتیجه ماند.
چاوشی خیلی محکم گفت که حاضر نیست در فیلم مهرجویی حاضر شود و مهرجویی هم تاکید کرد اصلا از او دعوتی برای خواندن در قسمت جدید فیلم «سنتوری» به عمل نیامده. همه اینها باعث شد دیدن آن ویدئو، مخاطبان را به صرافت بیندازد که شاید علی زند وکیلی گزینه جایگزین محسن چاوشی برای فیلم مهرجویی باشد.

جدا از ماجرای این ویدئو در یک سال اخیر کار زند وکیلی خیلی خوب گرفته. با خواندن تیتراژ سریال هایی مثل «نفس گرم» میان عامه مردم محبوبیت پیدا کرد و بلیت کنسرت هایش در سانس های پشت سر هم سولد اوت شدند. اهالی موسیقی او را چهره مهمی می دانند که توانسته در یک مدت کوتاه جایگاه نسبتا مناسبی برای خودش دست و پا کند و محبوبیتش هم زیاد است و با همین روند ترکیب آواز سنتی و پاپ، احتمالا می تواند در کنار احسان خواجه امیری جزو بهترین های این ژانر تلفیقی باشند.
زند وکیلی متولد سال ۱۳۶۵ از سه سالگی به آموختن سازهای سنتی ایرانی مثل تنبک و سنتور مشغول شد و کنار آنها همیشه آواز هم جزو علایقش بود. بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه با برادرش گروهی به نام «زند بند» تاسیس کرد و همزمان با «دنگ شو» هم همکاری می کرد. «دنگ شو» آن زمان هنوز مجوز رسمی نداشت و فقط تک آهنگ هایی از آنها در فضای مجازی منتشر می شد و کنسرت هایی هم برگزار می کردند. از همان جا زند وکیلی مورد توجه قرار گرفت.
ویژگی مهم زند وکیلی صدای گرمش است. در موسیقی تلفیقی امروز ایران، نوع صدای او طرفداران زیادی دارد؛ صدایی که می تواند عاشقانه بخواند، میان آهنگ زمزمه داشته باشد، گاهی تحریرهایی هم بدهد. از سال ۱۳۹۰ آلبوم هایی منتشر کرد که البته هیچ کدام مستقل نبودند. اولی «میان تاریکی» با مشارکت بابک غسالی بود و دومی «عبور از مه»، همکاری مشترکش با هامون بهرامی مقدم است.
سال ۱۳۹۴ اولین آلبوم رسمی و مستقلش «یادی به رنگ امروز» به بازار آمد و خیلی خوب گرفت. آلبومی که در واقع خاطره بازی با اثر گذشتگان بود. آهنگسازان آلبوم، جهانبخش پازوکی، مجید وفادار، غلامحسین مین باشیان، همایون خرم و روح الله خالقی هستند و ترانه سرایانش جهانبخش پازوکی، کریم فکور، جمشید شیبانی، جمشید ارجمند، رحیم معینی کرمانشاهی، عبدالله الفت و مهدی رییسی بودند.
زند وکیلی در این آلبوم علاوه بر خوانندگی، توانایی اش را در نوازندگی سنتور هم نشان داد و بعید نیست همین باعث شده باشد خیلی ها تصور کنند او جانشین خوبی برای چاوشی در دنباله «سنتوری» می تواند باشد.
از چند نظر خیلی هم ایده بدی نیست. هر چند طرفداران محسن چاوشی ممکن است فیلم را تحریم کنند یا به صفحات اجتماعی علی زند وکیلی حمله کنند اما واقعیت این است که در حال حاضر اگر بخواهیم از میان خواننده های مجاز حرفه ای به جای چاوشی گزینه ای برای فیلم «سنتوری» انتخاب کنیم، علی زند وکیلی می تواند بهترین جانشین باشد.
این انتخاب هیچ ربطی البته به سنتور زدنش ندارد هر چند آن هم می تواند موثر باشد چون در فیلم قبلی هم دست های اردوان کامکار را موقع سنتور زدن می دیدیم. دلیل عمده اش این است که در صدایش یک جور حزن گرم دارد که به کاراکتر «علی سنتوری» می خورد.
با توجه به چهره بهرام رادان، تصور اینکه صدای زند وکیلی رویش بنشیند، منطقی است. اتفاقا زند وکیلی اگر از تحریرهایش بگذرد، می تواند بهترین گزینه برای «سنتوری ۲؛ مرد پاییزی» باشد؛ همکاری که قطعا به نفع زند وکیلی خواهد بود، همان طور که چاوشی دلش بخواهد یا نه باید قبول کند در محبوبیتش، همکاری با مهرجویی و مهم تر از آن با اردوان کامکار تاثیرش را در موسیقی چاوشی گذاشته است. کافی است کارهای قبل و بعد از «سنتوری» را از چاوشی بشنوید و تفاوت را احساس کنید.
تبلیغات متنی
-
انتشار اسناد جدید از ردپای ترامپ در پروندۀ اپستین
-
عوارض زیاد نشستن پشت میز
-
یک پیشبینی درباره زمان حمله ترامپ به ایران
-
اقدام آمریکا علیه فرمانده سپاه گیلان
-
عکس دیدار مقام آمریکایی با حامی ایران در عراق
-
احتمال موافقت سختِ تهران با خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم
-
اتحادیه اروپا نهاد وابسته به صداوسیما را تحریم کرد
-
اصرار مدیرعامل ایران خودرو بر افزایش چند باره قیمت
-
قتل جوان معتاد با لگد در کمپ ترک اعتیاد
-
حمله هوایی شدید اسرائیل به لبنان
-
اضافه شدن نام کشتیگیران ایران در تورنمنت کرواسی
-
ادعای عجیب درباره مکان اورانیوم غنیشده ایران
-
عزاداری خانم بازیگر مشهور برای روزهای اخیر
-
برای فردا سقوط سنگین طلا پیشبینی شد!
-
پیام فوری نماینده رهبر انقلاب درباره شرایط جنگ
-
یک پیشبینی درباره زمان حمله ترامپ به ایران
-
احتمال موافقت سختِ تهران با خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم
-
اتحادیه اروپا نهاد وابسته به صداوسیما را تحریم کرد
-
ادعای عجیب درباره مکان اورانیوم غنیشده ایران
-
برای فردا سقوط سنگین طلا پیشبینی شد!
-
پیام فوری نماینده رهبر انقلاب درباره شرایط جنگ
-
رقم قرارداد خرید جدید پرسپولیس فاش شد
-
۹ نکته و یک جمعبندی درمورد ایران، ترامپ و آنچه در پیش است
-
ژیلا صادقی پیچ اینستاگرامش را بست!
-
پاسخ ترامپ به تکرار سناریوی ونزوئلا در ایران
-
علی لاریجانی با پوتین در روسیه جلسه گذاشت
-
ترامپ امشب از یک تصمیم جدید درباره ایران خبر داد
-
وضعیت تعطیلی مدارس تهران شنبه ۱۱ بهمن
-
پایان سکوت حسن روحانی با یک جمله معنادار
-
آمریکا، بابک زنجانی و شش مقام سپاه را تحریم کرد
-
اعزام ناوشکنهای چین به آبهای اطراف ایران
-
سلاح ویژه ایران برای مقابله با ناو آبراهام لینکلن
-
کارزار ذخیره برف در افغانستان خبرساز شد
-
پیغام روسیه به آمریکا درباره مذاکره با ایران
-
هواپیمای دولتی ایران راهی مسکو شد
-
در ساعات اخیر مهدی قایدی در صدر چهرههای پربحث است
-
صابرین نیوز: ادعاهای کارشناس شبکه افق مضحک است!
-
تاییدنشده؛ شرط آمریکا برای انصراف از اقدام نظامی!
-
بازیکن خارجی استقلال آماده پخش زنده جنگ ایران و آمریکا شد!
-
خودروی نظامی ارتش چین وارد ایران شد
-
نرخ دلار و قیمت طلا غیرقابل تصور شد
-
چهره «طلا جفرودی» سریال سوجان در ۴۰ سالگی
-
در ساعات اخیر احتمال حمله آمریکا به ایران کاهش یافت
-
رضا رویگری در حال گریم شدن در پشتصحنه مختارنامه
-
عراقچی در ترکیه سیگنال رسمی مذاکره داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
چاووشی عزیز کارش همیشه خوب بوده و خوتهد بود درود بر این مرد خاص
بنظر من به هیچ عنوان نمیشه زندوکیلی رو با هنر محسن چاوشی مقایسه کرد یااینکه بگیم بهترین گزینه بجای چاوشی برای فیلم سنتوری۲ میتونه باشه. احترام به خود آقای زندوکیلی و هنرش سر جای خود ولی محسن چاووشی حسابش از همه ی خواننده های داخل جداست و کلاً یه خواننده و هنرمند خاص و محشره.