۴۴۶۷۶۱
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

عامل حادثه برلین کشته شد

منابع خبری از کشته شدن عامل حمله اخیر برلین در میلان خبر می‌دهند.

خبرگزاری فارس: خبرگزاری رویترز اعلام کرد که فردی که مظنون به دست داشتن در حمله دوشنبه شب به بازار کریسمس در برلین بود در پی شلیک گلوله در میلان ایتالیا کشته شد.

این در حالی است که پیشتر به نقل از پلیس کپنهاگ اعلام شده بود که وی در دانمارک دیده شده است.

پیش از این مقام‌های قضایی آلمان گفتند که تحقیقاتی علیه متهم این ماجرا، «انیس امری» اهل تونس در ۱۴ مارس سال جاری به دنبال دریافت اطلاعاتی از سوی نهادهای امنیتی فدرال صورت گرفته بود که البته در ماه سپتامر دستور به لغو آن صادر شد.

بر این اساس، در اطلاعیه دستگاه‌های اطلاعاتی آلمان هشدار داده شده بود که انیس امری قصد خرید مسلسل‌هایی را برای حمله داشته است.

تجسس‌ها در مورد انیس امری حکایت از آن دارند که او در کار قاچاق مواد مخدر در یک پارک برلین نیز دست داشته اما شواهد کافی برای اثبات این مسئله موجود نبوده است.

در جریان حمله دوشنبه شب به بازار کریسمس در برلین ۱۲ نفر کشته و شماری هم زخمی شدند.

وزارت کشور ایتالیا در کنفرانسی خبری در این مورد اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج