۴۴۶۸۳۴
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

هواپیما ربایان خواستار آزادی پسر قذافی شدند

دو هواپیماربای هواپیمای لیبی با ۱۱۸ مسافر خواستار آزادی پسر معمر قذافی، رهبر پیشین لیبی شدند.

خبرگزاری تسنیم: به نقل از اسپوتنیک، دو هواپیما ربایی که پس از ربودن یک فروند هواپیمای مسافربری خطوط هوایی لیبی خلبان را مجبور به فرود در مالت کرده بودند از مقامات خواستند که پسر معمر قذافی را از زندان آزاد کنند.

رسانه‌های مالت گزارش دادند که دو هواپیماربا در این پرواز تهدید به منفجر کردن هواپیما کرده‌اند. این هواپیمایی لیبیایی که از نوع ایرباس ۳۲۰ است و ۱۱۸ مسافر به همراه دارد.

جوزف موسکات، نخست وزیر مالت گفته است که نیروهای امنیتی و امدادی در آماده‌باش هستند. بریتیش ایرویز، شرکت هوایی در بریتانیا، پروازهای لندن به این جزیره را متوقف کرده است.

بسیاری از پروازهای دیگر نیز مسیر خود را تغییر داده و به جزیره سیسیل در ایتالیا هدایت شده‎اند.

العربیه اعلام کرد احتمالا چندنفر از نمایندگان پارلمان لیبی در این هواپیما هستند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج