درماندگی آمریکا در مورد جشن آزادی حلب!
پرسشهای خبرنگاران از سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره واقعیت افکار عمومی در شهر حلب و کتمان جشن و شادمانی مردم، این سخنگو را منفعل کرد.
خبرنگار در ادامه گفت: «یکی از موضوعاتی که در تلویزیونهای آمریکایی مورد توجه قرار گرفته بودند این بود که پیامهایی که مردم حلب میفرستند آخرین پیامهایشان است. مردم توئیت میکردند و میگفتند که این آخرین پیامشان است و وقتی که شهر آزاد شود ما کشته خواهیم شد. اکنون مشخص شد که این پیامها، پیامهای آخر نبودند. حتی یک نفر از این مردم هم قتل عام نشدند. آیا همچنان نگاه کردن به رسانههای آمریکا معتبر است؟» کربی در پاسخ گفت: «پرسش شما هدفدار است. شاید اطلاعات خاصی درباره افرادی دارید که توئیت میفرستند!»
نظر کاربران
آمریکا کمترین درگیری را در سوریه داشته حالا چرا از آزادی حلب باید ناراحت باشد آمریکا اگر شورشیان را به سلاحهای روز مجهز میکرد آیا آزادی حلب به این زودی صورت میگرفت
به امید آزادی بقیه خاک سوریه از تروریست های وابسته